Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Μουτσινάς μητέρα: Οι δύσκολες στιγμές από την προσωπική του ζωή και η υιοθεσία
LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς μητέρα: Οι δύσκολες στιγμές από την προσωπική του ζωή και η υιοθεσία

Νίκος Μουτσινάς μητέρα: Ο παρουσιαστής αναφέρεται στον δύσκολο χαρακτήρα του, ενώ αποκαλύπτει την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

Νίκος Μουτσινάς μητέρα: Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Τετ α Τετ», μιλά -μεταξύ άλλων- για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τον θάνατο της μητέρας του, αναφέρεται στον δύσκολο χαρακτήρα του, ενώ αποκαλύπτει την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Έχω πάψει πάρα πολλά χρόνια να ασχολούμαι με το τι λένε για μένα. Όταν έφυγε η μάνα μου, έφυγε ένας βράχος. Η μάνα μου κρατούσε πολύ την απόσταση με τον πατέρα μου, μη τυχόν και τον αγαπήσω περισσότερο και τρέχουμε. Αυτό που λέμε ότι ένιωσα ο κόσμος έγινε χίλια κομμάτια, το έχω νιώσει. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με μένα, το κατέκτησα, δεν το είχα παλιά. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος τελικά… ξινοτέτοιος. Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος στη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταστραφώ, να γίνω λιώμα για να πω ότι ερωτεύτηκα. Όχι. Ψάχνω τον τρόπο από πού θα υιοθετήσω, πώς θα γίνει εννοώ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Δευτέρα 6 Απριλίου, στις 22:00, στο ΡΙΚ.

Η μέρα που έχασε την μητέρα του

Ο Νίκος Μουτσινάς, έχασε την αγαπημένη του μητέρα το 2015. Η Φρόσω Ινστάνκο που καμάρωνε συνεχώς για τον γιο της, έδινε καιρό μάχη ενάντια στον καρκίνο.  Αν και όλοι πίστευαν ότι θα τα κατάφερνε, η μητέρα του Νίκου Μουτσινά παρουσίασε ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο επιπλοκές. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έτσι οι γιατροί τη διασωλήνωσαν. Δεν κατάφεραν όμως να την κρατήσουν στη ζωή και η πολυαγαπημένη μητέρα του παρουσιαστή έφυγε από ανακοπή καρδιάς.

Δείτε ακόμα

Σκληρά λόγια Κανάκη για Αρναούτογλου – “Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου…”

«Όταν σε χτυπάει η καραντίνα»: Η Μπόμπα «τεστάρει» τις μαγειρικές της ικανότητες και το αποτέλεσμα….

Ιλένια & Ρόμπερτ Ουίλιαμς «συναντιούνται» και μάς τραγουδούν

Η Στικούδη αναστατώνει για ακόμα μία φορά: Η φωτογραφία από τα παλιά που «ξεσήκωσε» το Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις