Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks Γαβαλάς: Πώς «έχασε» όλα τα χρήματα και το σχόλιο για την… καραντίνα του
LIFESTYLE

My Style Rocks Γαβαλάς: Πώς «έχασε» όλα τα χρήματα και το σχόλιο για την… καραντίνα του

My Style Rocks Γαβαλάς: «Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά», αναφέρει.

My Style Rocks Γαβαλάς: Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε μέσω skype το πρωί της Πέμπτης ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όλα τα χρήματα που έχει λάβει από το My Style Rocks έχουν κατασχεθεί από το κράτος για τα χρέη του. «Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μου τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός».

«Γενέθλια κορωνοϊού»

Tο βράδυ του Σαββάτου, ο Λάκης Γαβαλάς διοργάνωσε ένα διαφορετικό πάρτι προς τιμήν του…κορωνοϊού ώστε να τον ξορκίσει. Μάλιστα, ο σχεδιαστής έσβησε μέχρι και τούρτα.

«Γενέθλια κορωνοϊού! Καλήμερα φίλοι μου…! Χτες βράδυ έκανα τα γενέθλια ένα μήνα κορωνοϊου, με τούρτα κεράκια και αυστηρά luxury σκηνικό! Ψάχνω πάντα να βρίσκω τρόπους να διασκεδάζω τα ζόρια μου και συνάμα να μην μαραζώνουν τα ωραία μου αισθήματα… Όταν σε έχει πληγώσει ή ανεβάσει ένας έρωτας, όταν εσύ το έχεις κάνει να συμβεί, όταν έχεις υπάρξει προβληματισμένος με την οικογένεια σχεδόν εχθρός, όταν έχεις κρύψει αλήθειες που πονάνε ή που ανεβάζουν, όταν τα θέλω σου είναι περισσότερα από τις ελλείψεις σου κι όταν το περίσσευμά σου υπήρξε κάποτε υστέρημα σου, (γενικά μιλάω)… τότε ξέρεις να γιορτάσεις ακόμη και την πανδημία… Πες της λοιπόν και το τραγουδάκι την ώρα που σβήνεις στην τούρτα το κερί και την τεμαχίζεις… Να ζήσεις κορώνα και χρόνια μακριά. Στο σπίτι μου είμαι με νευρά πολλά. Παντού θα θερίσεις του κόσμου το βίος. Και όλοι θα λέμε Να ζήσουμε πως;» ήταν το μήνυμα του στα social media.

https://www.instagram.com/p/B-T-_RUFbBP/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμα

Μένουμε σπίτι και χαζεύουμε ξανά και ξανά το βίντεο του Ρουβά!

Σκληρά λόγια Κανάκη για Αρναούτογλου – “Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου…”

”Maybe from afar but always close to my heart”: Ο ξεχωριστός τρόπος που γιόρτασαν Κατσαΐτη – Κουδουνάρης

Μπιμπίλας: Να καταλάβουν τα “τούβλα” και οι “στόκοι”, ότι πρέπει να βοηθάμε τον διπλανό μας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις