Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισπανία κορονοϊός: Γιατροί και νοσοκόμοι χορεύουν Μπιγιονσέ και γίνονται viral
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία κορονοϊός: Γιατροί και νοσοκόμοι χορεύουν Μπιγιονσέ και γίνονται viral

Ισπανία κορονοϊός: Γιατροί και νοσηλευτές σε νοσοκομείο της Ισπανίας επιδόθηκαν στο γνωστό χορευτικό του τραγουδιού Single Ladies της Μπιγιονσέ και το βίντεο έγινε viral.

Ισπανία κορονοϊός: Προσπαθώντας να διατηρήσουν ακμαίο το ηθικό του προσωπικού του νοσοκομείου αλλά και όσων μάχονται καθημερινά την πανδημία του κορωνοϊού, γιατροί ενός νοσοκομείου στην Ισπανία χόρεψαν υπό τους ήχους του Single Ladies της Beyonce, κάνοντας μάλιστα και την iconic χορογραφία, με το video να γίνεται αμέσως viral. Η ομάδα γιατρών και νοσηλευτών από την Ισπανία, της χώρας που μετρά τραγικές απώλειες και χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, οι οποίοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον αόρατο εχθρό, δε χάνουν στιγμή το κουράγιο και την αισιοδοξία τους. Προκειμένου λοιπόν να χαρίσουν ακόμα κι ένα μικρό χαμόγελο σε όσους το χρειάζονται, αποφάσισαν να χορέψουν την πασίγνωστη επιτυχία της Beyonce, Single Ladies, χωρίς βέβαια να παραλείψουν και την εμβληματική χορογραφία.

Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έχει γίνει viral και πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν συγχαρητήρια στους γιατρούς για την πρωτοβουλία τους και τον στόχο τους να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στις σκοτεινές αυτές μέρες που βιώνουμε. Πολλοί όμως ήταν αυτοί που το θεώρησαν ασεβές, προς αυτούς που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό ή που παλεύουν για να αναρρώσουν. Όπως το δει κανείς…

Ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στην Ισπανία αυξήθηκε σε 11.744 σήμερα από 10.935 μία ημέρα πριν, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κατά την οποία ο αριθμός των νέων θανάτων, σε 24ωρη βάση, καταγράφει πτώση μετά το αρνητικό ρεκόρ της περασμένης Πέμπτης με 950 νεκρούς. Οκτακόσιοι εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη νόσο το τελευταίο 24ωρο, ένας αριθμός μειωμένος από τους 932 χθες Παρασκευή, καταδεικνύουν τα στοιχεία. Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα 124.736 σήμερα από 117.710 χθες, ήτοι μια αύξηση 7.026 κρουσμάτων, αναφέρει το υπουργείο.

Δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμη

«Χαραμάδα» ελπίδας στην Ισπανία – Ελαφρά μείωση στον αριθμό των νεκρών

Σοκ στις ΗΠΑ: 1.480 θάνατοι σε 24 ώρες, “εντολή” να φορούν όλοι μάσκα

Αγγλία: 26χρονη με πνευμονική πάθηση και διαβήτη, “νίκησε” τον κορονοϊό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις