Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισπανία νεκροί κορονοϊός: 809 νέοι θάνατοι σε ένα 24ωρο, μειώθηκε ο αριθμός
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία νεκροί κορονοϊός: 809 νέοι θάνατοι σε ένα 24ωρο, μειώθηκε ο αριθμός

Ισπανία νεκροί κορονοϊός: Δραματικός είναι για ακόμη μια ημέρα ο απολογισμός των νεκρών στην Ισπανία, καθώς το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους ακόμη 809 άνθρωποι από κορωνοϊό.

Ισπανία νεκροί κορονοϊός: Ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στην Ισπανία αυξήθηκε σε 11.744 σήμερα από 10.935 μία ημέρα πριν, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κατά την οποία ο αριθμός των νέων θανάτων, σε 24ωρη βάση, καταγράφει πτώση μετά το αρνητικό ρεκόρ της περασμένης Πέμπτης με 950 νεκρούς. Οκτακόσιοι εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη νόσο το τελευταίο 24ωρο, ένας αριθμός μειωμένος από τους 932 χθες Παρασκευή, καταδεικνύουν τα στοιχεία. Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα 124.736 σήμερα από 117.710 χθες, ήτοι μια αύξηση 7.026 κρουσμάτων, αναφέρει το υπουργείο.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο προκαλεί χαμόγελα από την όμορφη χώρα. Η στιγμή συγκινητική για τον ίδιο και για τους θεράποντες ιατρούς και νοσοκόμους, καθώς ο Ραούλ ήταν ο πρώτος ασθενής με κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Σαν Κάρλος στη Μαδρίτη, που αποσωληνώθηκε. Στη συνέχεια λίγα δευτερόλεπτα σιωπής και μετά χειροκροτήματα «Τώρα, μπορεί να αναπνεύσεις ήρεμα Ραούλ» συνεχίζει ο Κριστιάν τραβώντας τον σωλήνα του αναπνευστήρα. Ο Ραούλ αποσωληνώθηκε στις 22 Μαρτίου. Το βίντεο,που έφερε στη δημοσιότητα το redaccionmedica, η έγκυρη ψηφιακή βιβλιοθήκη για ιατρικά θέματα στην Ισπανία, έχει γίνει viral δίνοντας ελπίδα την ώρα που ο πλανήτης μετρά ήδη 1.118.559 κρούσματα και 59.226 θανάτους από τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις