Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός από φωτιά – Θεσσαλονίκη: Μαρτυρικός θάνατος στο διαμέρισμα
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός από φωτιά – Θεσσαλονίκη: Μαρτυρικός θάνατος στο διαμέρισμα

Νεκρός από φωτιά - Θεσσαλονίκη: Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε άλλος ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Νεκρός από φωτιά – Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για έναν καθηγητή μουσικής, που παγιδεύτηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά του στην Θεσσαλονίκη και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Ο 70χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τέσσερα υδροφόρα οχήματα. Το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε τετραώροφη οικοδομή επί της οδού Μουδανίων 10, είχε τυλιχθεί από καπνούς και όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του βρήκαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε άλλος ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις και έχει ξεκινήσει η έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσε. Την προηγούμενη Παρασκευή είχε χάσει τη ζωή του ηλικιωμένο ζευγάρι ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα- ρετιρέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε ακόμη

55 οι νεκροί στη χώρα – Σε Πέλλα και Αλεξανδρούπολη οι θάνατοι

Φόβοι για ταχεία εξάπλωση του ιού σε δομές και πλοία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις