Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΛΑΣ κορονοϊός: Το μήνυμα της ΔΙΑΣ στους πολίτες
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ κορονοϊός: Το μήνυμα της ΔΙΑΣ στους πολίτες

ΕΛΑΣ κορονοϊός: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ ζητά από τους πολίτες να παραμένουν στο σπίτι και διαβεβαιώνει ότι αυτός και όλοι οι αστυνομικοί θα φροντίσουν για την ασφάλεια των πολιτών.

ΕΛΑΣ κορονοϊός: Το δικό τους μήνυμα στέλνουν οι αστυνομικοί πρώτης γραμμής της ομάδας ΔΙΑΣ, που παραμένουν στο δρόμο για να προστατεύσουν τους πολίτες σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως θα δείτε, ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ ζητά από τους πολίτες να παραμένουν στο σπίτι και διαβεβαιώνει ότι αυτός και όλοι οι αστυνομικοί θα φροντίσουν για την ασφάλεια των πολιτών, ενώ είναι εκεί να βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστούν. «Βρισκόμαστε στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όπως βλέπετε είναι ήσυχα τα πράγματα εδώ. Θέλω να παρακαλέσω όλους τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, διότι είμαστε εμείς έξω γι’ αυτούς. Διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο, δίνουμε ένα τεράστιο αγώνα όλοι μαζί και για να το ξεπεράσουμε χρειάζεται υπευθυνότητα και κατανόηση από όλους μας. Θα πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά το μέτρο του περιορισμού της κίνησης», λένε οι αστυνομικοί στο CNN Greece.

«Ως ομάδα ΔΙΑΣ θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλη την κοινωνία, στους πολίτες: Είμαστε δίπλα τους και να νιώθουν ασφαλείς». «Κάθε μέρα περιπολούμε σε όλες τις γειτονιές, στους δρόμους του λεκανοπεδίου και θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή όλοι μας για να ξεπεραστούν τα δύσκολα», καταλήγει ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Δείτε ακόμη

Σύψας: Μην κάνουμε καθησυχαστικές δηλώσεις, έρχεται η κορύφωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις