Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέφος Κοζάνη: Κατέληξε μωρό 40 ημερών
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέφος Κοζάνη: Κατέληξε μωρό 40 ημερών

Βρέφος Κοζάνη: Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού θανάτου.

Βρέφος Κοζάνη: Όλη η Κοζάνη βρίσκεται σε πένθος, μετά την είδηση του θανάτου ενός βρέφους μόλις 40 ημερών. Σύμφωνα με το kozanimedia η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού θανάτου. Το άτυχο παιδάκι διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα το πρωί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Εκεί οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο νοσοκομείο έσπευσε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Κοζάνης, ώστε να διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτει κάποιο εμφανές στοιχείο για την αιτία που οδήγησε στον θάνατο το βρέφος.. Επίσης, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο προσώρας που να ενέχει υποψίες κορωνοιού.

52 νεκροί στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα σημειώνεται ότι ο αριθμός των νεκρών στην χώρα μας ανέβηκε στους 52 και τα κρούσματα στα 1.415, καθώς κατέληξε γυναίκα από τη Φούστανη Πέλλας. Σύμφωνα με κατοίκους της Φούστανης που επικαλείται το pellanews.gr, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής.

«Δυστυχώς έχουμε τον πρώτο θάνατο. Η 78χρονη γυναίκα, το πέμπτο κρούσμα στην Φούστανη, απεβίωσε. Το κρούσμα ήταν ορφανό και είχε έλθει στην Φούστανη τον τελευταίο καιρό. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους», έγραψε ο αντιπεριφερειάρχης στον προσωπικό του λογαριασμό. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η 78χρονη έφτασε στη Φούστανη από τη Θεσσαλονίκη, όπου και διέμενε μόνιμα, στις 25 Μαρτίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό.

Δείτε ακόμα

Πρόστιμο για δύο παιδικά πάρτι έξω από το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ στη Χίο

Σε καραντίνα για 14 μέρες το hotspot της Ριτσώνας – 20 θετικοί στον ιό

Νέο σοκ – Βρέφος έξι εβδομάδων «έσβησε» από τη νόσο στις ΗΠΑ

Σπάνιο, αλλά συμβαίνει – Δύο παιδιά νεκρά από τον Covid1 9

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις