Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Μια κίνηση ουσίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Μια κίνηση ουσίας

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Οι ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκας, θέλοντας να βοηθήσουν τον αγώνα που κάνει η Πολιτεία κατά του  κορονοϊού, συγκεντρώνουν χρήματα για την δημιουργία ΜΕΘ!

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Οι ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκας θέλοντας να βοηθήσουν τον αγώνα που κάνει η Πολιτεία κατά του αόρατου και ύπουλου κορονοϊού, έκαναν μια πολύ σπουδαία κίνηση. Συγκεντρώνουν χρήματα για την δημιουργία ΜΕΘ! Θα πρέπει να τονίσω πως κάθε τέτοια μονάδα κοστίζει 50 χιλιάδες ευρώ. Βλέποντας την πράξη αυτή το Συνδικαλιστικό τους Όργανο ο ΠΣΑΠ παρέδωσε στον Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ σε ιατρικό εξοπλισμό!

Από την άλλη, τηρώντας και ο Παναθηναϊκός τις σχετικές οδηγίες του υπουργείου Ανάπτυξης, προχώρησε σε αναστολή συμβάσεων των υπαλλήλων της ΠΑΕ από 18 Μαρτίου, όπως έκαναν και αρκετά άλλα κλαμπ στην Σούπερ Λίγκα. Οι εργαζόμενοι θα λάβουν το προβλεπόμενο επίδομα των 800 ευρώ! Οι «πράσινοι» παράλληλα θα εξασφαλίσουν την μη καταβολή δόσεων προς την Εφορία για τρεις μήνες, σύμφωνα με την απόφαση της Κυβέρνησης.

από τον Γιώργο Κοντονή

Έχει δικαίωμα;

Κυκλοφορεί ευρέως πως η NOVA δεν επιθυμεί την αύξηση σε 16 των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, κάτι που θέλει η Λίγκα. Στελέχη του Συνδρομητικού Καναλιού σχολιάζοντας όλα αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν επισημαίνουν πως «την στιγμή που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το Τηλεοπτικό μέλλον αρκετών από τις 14 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και για την νέα σεζόν δεν μπορεί να μιλάμε για αύξηση των ομάδων…»! Έτσι και σύμφωνα με ανακοίνωση της NOVA, το κανάλι δεν επιθυμεί την αύξηση των ομάδων! Προτείνει μάλιστα την μείωση των ομάδων στην πρώτη κατηγορία από 14 σε 12 «για λόγους επιβίωσης»!!

Μείωση 70%

Οι διάσημοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα αποδέχτηκαν περικοπή 70% στις αποδοχές τους, για την χρονική περίοδο που το ποδόσφαιρο θα είναι στον «πάγο», λόγω του κορονοϊού. Την ανακοίνωση εκ μέρους των ποδοσφαιριστών έκανε ο αρχηγός της ομάδας ο Λιονέλ Μέσι. Να προσθέσω πως ο Μέσι είπε ακόμα ότι θα συνεισφέρουν ώστε να πληρώνονται κανονικά οι υπόλοιποι υπάλληλοι της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Covid 19: Σε κρίσιμη κατάσταση πρώην τερματοφύλακας της εθνικής Τουρκίας

Πουλήθηκε η πετσέτα από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι

50 νεκροί, 81 νέα κρούσματα στη χώρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις