Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόρχουτ ΠΑΟ: Στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουγγρικός αμυντικός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόρχουτ ΠΑΟ: Στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουγγρικός αμυντικός

Κόρχουτ ΠΑΟ: Την περίπτωση του Μιχάι Κόρχουτ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, ώστε να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο αποχώρησης των Ινσούα και Γιόχανσον.

Κόρχουτ ΠΑΟ: Ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι σε ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού. Στο τέλος της σεζόν μένουν ελεύθεροι οι Ινσούα και Γιόχανσον, τους οποίους θα ήθελαν να διατηρήσουν στο «τριφύλλι» στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, οι επιπτώσεις αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης παραμένουν άγνωστες και για αυτό το λόγο οι «πράσινοι» κοιτάζουν και άλλους παίκτες.

Όπως γράφει σήμερα το Sportime, ένας από αυτούς είναι ο Μιχάι Κόρχουτ του Άρη. Το μέλλον του Ούγγρου αμυντικού δεν είναι σίγουρο στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζεται ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ ο ίδιος κοιτάζει και ως εναλλακτική λύση το εξωτερικό. Οι απολαβές του παίκτη, πάντως, είναι στα μέτρα του «τριφυλλιού».

Ποιός είναι ο Ούγγρος αμυντικός

Ο Ούγγρος μπακ ήρθε τον Ιανουάριο του 2019 στην Ελλάδα, και φέτος είναι βασικός, έχοντας αγωνιστεί στα 22 από τα 26 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τα 20 εξ αυτών γεμάτα 90λεπτα, αφού αντικαταστάθηκε μόλις δύο φορές (Πανιώνιο, Παναιτωλικό). Στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές τους, ενδιαφέρουν κι άλλους συλλόγους.

Όταν θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, αισιοδοξούν ότι θα τον πείσουν να μείνει στο Βικελίδης και την επόμενη σεζόν. Aν παραμείνει ο Μιχάι Κόρχουτ, οι «κιτρινόμαυροι» θα ψαχτούν για ακόμα έναν παίκτη που θα τον πλαισιώσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά θα μπορεί παράλληλα να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Δείτε ακόμα

Περού: Πρώην παίκτης της Λάρισας «έσπασε» την καραντίνα για να πάει σε… πάρτι

«Forza Bergamo» από τον Μάσιμο Καρέρα! (vid)

Ρομάριο: «Είμαι γυναικάς και άπιστος -Κάποτε πήγα με 3 διαφορετικές γυναίκες σε μια ημέρα»

Υπέροχα νέα! Ο Νούρι ξύπνησε μετά από 2,5 χρόνια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις