Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παραβίαση καραντίνας: Πρώην παίκτης της Λάρισας στο Περού… πήγε σε πάρτι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραβίαση καραντίνας: Πρώην παίκτης της Λάρισας στο Περού… πήγε σε πάρτι

Παραβίαση καραντίνας: Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ συμμετείχε σε πάρτι γειτόνων του, αλλά τα παράπονα των γειτόνων έφεραν τις αστυνομικές αρχές.

Παραβίαση καραντίνας: Πολλοί δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης που βρίσκεται ο πλανήτης λόγω κορωνοϊού. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει ένας πρώην παίκτης της Λάρισας. Ο λόγος για τον πρώην μέσο των Θεσσαλών και βοηθό προπονητή στην Εθνική του Περού, Νολμπέρτο Σολάνο που έσπασε την καραντίνα για να πάει σε…πάρτι. Ο κορωνοϊός έχει αφήσει πίσω του εννιά νεκρούς στο Περού μέχρι στιγμής, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα της Νότιας Αμερικής οι πολίτες της οποίας βρίσκονται σε κατ οίκον περιορισμό ανέρχονται σε 580. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ συμμετείχε σε πάρτι γειτόνων του, αλλά τα παράπονα των γειτόνων έφεραν τις αστυνομικές αρχές και τη μετέπειτα σύλληψη του, Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λίγο αργότερα και στις πρώτες του δηλώσεις προς τον Τύπο ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη».

Ο Σολάνο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μπόκα Τζούνιορς, Νιούκαστλ, Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ, ΑΕΛ, Ουνιβερσιτάριο, Λέστερ, Χαλ και Χάρτλπουλ.

Δείτε ακόμη

Υπέροχα νέα! Ο Νούρι ξύπνησε μετά από 2,5 χρόνια!

«Forza Bergamo» από τον Μάσιμο Καρέρα! (vid)

“Καμπάνα” σε άνδρα που “έσπασε” την καραντίνα – Τον… παρέδωσε η μητέρα του!

Εξοργιστικός ο Μητροπολίτης Μόρφου: Για τον κορονοϊό φταίνε οι εκτρώσεις και οι σαρκικές αμαρτίες

Αγαλλίαση στην καρδιά Έψαλε «Τη Υπερμάχω» από το προαύλιο του ναού (vid)

Ο ιερέας του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης κλειδώθηκε με τους πιστούς μέσα στο εκκλησάκι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις