Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία κορονοϊός: «Forza Bergamo» από τον Μάσιμο Καρέρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιταλία κορονοϊός: «Forza Bergamo» από τον Μάσιμο Καρέρα

Ιταλία κορονοϊός: Κορωνοϊός στην Ιταλία: «Θα αναγεννηθούμε» το μήνυμα του προπονητή της ΑΕΚ

Ιταλία κορονοϊός: Η Ιταλία μετράει καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες νέα κρούσματα από τον κορωνοϊό με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν και όλη τη χώρα να περνάει δύσκολες ώρες. Από τις πόλεις που έχουν χτυπηθεί περισσότερο είναι το Μπέργκαμο, όπου βρίσκεται το σπίτι του Μάσιμο Καρέρα. Έτσι ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ ανέβασε ένα βίντεο με εικόνες από την πόλη του και έγραψε: «Θα αναγεννηθούμε, forza Μπέργκαμο»!

Ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ιταλία είναι υψηλότερος απ’ αυτόν που ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Στον απολογισμό δεν είχαν προστεθεί, δυστυχώς, οι ασθενείς που έχασαν την ζωή τους στην βόρεια περιοχή Πεδεμόντιο. Κατά συνέπεια, το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους στην χώρα, λόγω του ιού, 712 άνθρωποι και όχι 662, όπως είχε αναφερθεί αρχικά από τις ιταλικές αρχές. Αντίστοιχα, την Τετάρτη πέθαναν 683 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.210 κρούσματα.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 34.889 και οι νεκροί 4.861. Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 10.816 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 1.174. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 6.935, με 287 νεκρούς.

https://www.instagram.com/p/B-NZg1MFOur/

Δείτε ακόμη

Υπέροχα νέα! Ο Νούρι ξύπνησε μετά από 2,5 χρόνια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις