Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα κορονοϊός: «Τέλος τα συμπτώματα» – Η ανάρτησή της στο Instagram
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα κορονοϊός: «Τέλος τα συμπτώματα» – Η ανάρτησή της στο Instagram

Χριστίνα Μπόμπα κορονοϊός: Τα συμπτώματα του κορωνοϊού πέρασαν, όπως ενημέρωσε η Χριστίνα τους ακόλουθους της στο Instagram. 

Χριστίνα Μπόμπα κορονοϊός: Πριν λίγες ημέρες με μια ανάρτηση μέσα από τα social media, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό και για αυτό το λόγο, βρίσκοντan σε κατ’οίκον περιορισμό, αυτή και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος κάποιες μέρες αργότερα, διαγνώστηκε επίσης θετικός στο ιό. Πλέον τα συμπτώματα του κορωνοϊού πέρασαν, όπως ενημέρωσε η Χριστίνα τους ακόλουθους της στο Instagram. Μάλιστα, όπως έγραψε στους followers της ξεκίνησε και γιόγκα στο σπίτι.

«Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της. Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι. #loveyousomuch #μενουμεσπιτι», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η ανακοίνωση της Μπόμπα ότι είναι θετική

«Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής, όταν έκανε το τεστ δεν είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Γι’ αυτό άλλωστε και το ζευγάρι αρχικά έμενε σε απομόνωση για ένα διάστημα, με τον Σάκη Τανιμανίδη να επρόκειτο να επαναλάβει το τεστ σε μια εβδομάδα. «Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.instagram.com/p/B9m3oqKlKG8/

Θετικός και ο Τανιμανίδης

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης εν τέλει, διαγνώστηκε και ο ίδιος θετικός, είχε γράψει σε ανάρτησή του χαρακτηριστικά: «

BAD NEWS: Δεν τη γλίτωσα ούτε εγώ απ’ότι φαίνεται…
GOOD NEWS: Είμαστε και πάλι αγκαλιά και δεν χρειάζεται να παίζουμε κρυφτό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ όλα τα συμπτώματα (πυρετό, βήχα, ελαφριά δύσπνοια). Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρούς πήραμε το “οκ” για να κινούμαστε επιτέλους ελεύθερα στο σπίτι. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τα μηνύματα. Σας αγαπάμε με όλη μας την καρδιά!».

Δείτε ακόμα

MasterChef: «Ο Τζον έχει καταντήσει γραφικός» – Η αποχώρηση και η ψήφος που εκνεύρισε

Ο κορονοϊός και η Ελλάδα – Το σκίτσο που ανέβασε ο Μόσιαλος για την 25η Μαρτίου

”Papel – ίτες” λάβετε θέσεις: Νέο teaser του La Casa – Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Ο κορoνοϊός τώρα θα δείξει τα “δόντια” του – Ο Σύψας εκπέμπει SOS

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις