Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 4 αποχώρηση: Τα κλάματα στο σπίτι και η ψήφος – «φωτιά» του Τζον
LIFESTYLE

MasterChef 4 αποχώρηση: Τα κλάματα στο σπίτι και η ψήφος – «φωτιά» του Τζον

MasterChef 4 αποχώρηση: Ο Διονύσης, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, είχε υποδείξει τον Ηρακλή ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

MasterChef 4 αποχώρηση: Άλλη μία αποχώρηση είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Μία «αναμέτρηση» που έγινε μεταξύ δύο φίλων. Σταύρος και Δημοσθένης βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Διονύσης, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, είχε υποδείξει τον Ηρακλή ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι άλλοι δύο προς αποχώρηση ήταν ο Σταύρος και ο Δημοσθένης, που τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι για το ποιος θα μείνει στο σπίτι.

Στον διαγωνισμό πιάτου αντιγραφής, από μια δημιουργία του σεφ Παύλου Κυριάκη, Παύλος και Δημοσθένης περίμεναν να ακούσουν την βαθμολογία των κριτών, με τον Σταύρο να κερδίζει τελικά με δύο βαθμούς διαφορά. Έτσι, ο Δημοσθένης ήταν αυτός που αποχώρησε. Η αποχώρησή του ωστόσο έφερε πολλά κλάματα στο σπίτι.

Η στιγμή της ψηφοφορίας των κριτών

MasterChef 4 αποχώρηση: Τα κλάματα στο σπίτι

Και ο ίδιος ο Σταύρος που είχε έρθει κοντά με τον Δημοσθένη συγκινήθηκε, ενώ και ο Σταυρής δεν μπορούσε να το χωνέψει και έβαλε τα κλάματα μόλις αντιλήφθηκε ότι ο Δημοσθένης ήταν αυτός που έφυγε από τον διαγωνισμό. Δεν έλειψε μάλιστα και η ένταση, καθώς ο Σταύρος επιτέθηκε στον Γιώργο για την συμπεριφορά του προς άλλους παίκτες, κατά την διάρκεια μίας δοκιμασίας.

MasterChef 4: Τα «καρφιά» του σπιτιού

Βέβαια για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και τα «καρφιά» στο MasterChef.  Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας των παικτών, ο Τζον βρέθηκε μπροστά από τους συμπαίκτες του, κρατώντας τις ψήφους του. Η ψήφος του πήγε στη Μαρία, κάτι που εκνεύρισε την συμπαίκτριά του αλλά και τον Ηρακλή. «Ο Τζον έχει καταντήσει γραφικός και προβλέψιμος. Εννοείται πως εκνευρίστηκα, καταντάει κουραστικό αυτό το πράγμα. Είναι σαν να ψηφίζει το ίδιο το πιάτο, το οποίο άκουσε τα καλύτερα λόγια», είπε η Μαρία Μπέη.

«Αυτός που δεν ήταν δίκαιος στην ψηφοφορία σήμερα ήταν ο Τζον. Πρέπει να σταματήσει αυτό το “έκανες πιο λίγες παρασκευές, έκανες περισσότερες παρασκευές”. Πολύ απλά, πες ότι δεν “μπορώ να ψηφίσω τον Δημοσθένη γιατί κάνουμε παρέα και είμαι πιο πολύ δεμένος μαζί του και γι’ αυτό σε ψηφίζω Μαρία”», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Δείτε ακόμα

«Η Μενεγάκη στην κοσμάρα της»: Η ανάρτηση της Ελένης στο «άδειο πλατό»

“Ένα τρομερό χτύπημα και 39άρια” – 55χρονος στο Θριάσιο περιγράφει πώς είναι να έχεις κορωνοϊό

Μόσιαλος για hantavirus: Ας σταματήσουν κάποιοι να σπέρνουν τον πανικό χωρίς λόγο

«Μένουμε σπίτι» ενωμένοι από… αέρος – Η Ελλάδα δεν ξεχνά ποτέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις