Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίνο Ξυπολιτάς κορονοϊός: Το τραγούδι λόγω του ιού και ο φιλανθρωπικός σκοπός
LIFESTYLE

Νίνο Ξυπολιτάς κορονοϊός: Το τραγούδι λόγω του ιού και ο φιλανθρωπικός σκοπός

Νίνο Ξυπολιτάς κορονοϊός: Έχει τον τίτλο «Αγάπη» και όλα τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Νίνο Ξυπολιτάς κορονοϊός: Ο Νίνο Ξυπολιτάς όλες αυτές τις ημέρες εφαρμόζει το «#Μένουμε σπίτι». Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής φρόντισε να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο του, φτιάχνοντας ένα καινούργιο τραγούδι, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού. Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Αγάπη», θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και τα έσοδα από την κυκλοφορία του, θα διατεθούν όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μάλιστα, όπως έγραψε ο Νίνο σε μία από τις αναρτήσεις του, το τραγούδι το έφτιαξε μέσα σε 28 ώρες, ενώ ο ίδιος έπαιξε όλα τα όργανα: κιθάρα, πιάνο, τύμπανα στον υπολογιστή, βιολιά, φωνητικά, μιας και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τους μουσικούς του. Στην τελευταία του ανάρτηση ο Νίνο γράφει μεταξύ άλλων πως η «Αγάπη» ανήκει στους Έλληνες, και πως ακόμα και αν γίνει διασκευή από τον μεγαλύτερο σταρ του κόσμου, τα έσοδα θα παραμείνουν στην Ελλάδα.

Νίνο Ξυπολιτάς κορονοϊός: Το μήνυμα στους Έλληνες

«Η «Αγάπη» ανήκει στους Έλληνες. Για πάντα. Όσα έσοδα κι αν κάνει. Ακόμα και αν γίνει διασκευή από τον μεγαλύτερο Star του πλανήτη, το ποσοστό μου θα ανήκει στους Έλληνες. Εδώ, σε ένα ίδρυμα της Ελλάδας για τους Έλληνες. Για πάντα.

Λεπτομέρειες.. όταν θα ναι όλα στη θέση τους και σωστά. Η «Αγάπη» δημιουργήθηκε σε καραντίνα. Στην απομόνωση. Η «Αγάπη» γεννήθηκε και γράφτηκε για την Ελλάδα. Για τον κόσμο της Ελλάδας. Εύχομαι να γίνει τόσο μεγάλο, να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη, και να βοηθήσει κι άλλες χώρες. Με περισσότερα τραγούδια» έγραψε χαρακτηριστικά στην τελευταία του ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/B-BxDrMgOaB/

Δείτε ακόμα

MasterChef 4: Οι 6 φιναλίστ που κλείνουν την πόρτα του ριάλιτι

«Οι ζωές πολλών εξαρτώνται από εσάς»: Συγκινεί η πρώην παίκτρια του GNTM, Ελένη Ασημάκη

«Γιατί μου τρελαθήκατε εντόνως;»: Η απάντηση της Σολωμού στις αντιδράσεις

Δεύτερο παιδί στην Ελλάδα από μανούλα θετική στον κορωνοϊό!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις