Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Μένουμε Σπίτι»: Η βόλτα της Σολωμού και οι αντιδράσεις στο Instagram
LIFESTYLE

«Μένουμε Σπίτι»: Η βόλτα της Σολωμού και οι αντιδράσεις στο Instagram

«Μένουμε Σπίτι»: Η Μαρία Σολωμού από την αρχή φαίνεται να στηρίζει το «μένουμε σπίτι» και βρίσκεται σε άτυπη καραντίνα.

«Μένουμε Σπίτι»: Μια ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού στο Instagram στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την επέπληξαν επειδή έκανε μια βόλτα με το ποδήλατό της. Η Μαρία Σολωμού ωστόσο από την αρχή φαίνεται να στηρίζει το «μένουμε σπίτι» και βρίσκεται σε άτυπη καραντίνα, στο σπίτι της, μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έτσι, δεν μπορούσε να μην απαντήσει σε όσους τη σχολίασαν αρνητικά: «Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε το σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω» έγραψε.

H ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram
Η απάντηση της Σολωμού μετά τα σχόλια

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

Φυσικά η Μαρία Σολωμού δεν είναι η μόνη που τηρεί το «Μένουμε Σπίτι». Μεταξύ πολλών, ανάρτηση έκανε και η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός, με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καλεί τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά της, να μείνει σπίτι δηλαδή και να σταματήσει τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ δίνει και διάφορες ιδέες για να περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας.

Επίσης, σε άλλο post της, κάλεσε τους πλούσιους Έλληνες να βάλουν κι αυτοί το «χέρι» τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Αυτή τη φορά η Σμαράγδα Καρύδη, θέλησε να καλωσορίσει την άνοιξη που ξεκίνησε και επίσημα και περιέγραψε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, όλα όσα βιώνουμε αυτές τις μέρες.

Δείτε ακόμα

«Νόμιζα ότι θα βγει και ο Μουτσινάς»: Το τελευταίο σόου του YFSF και η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις

«Εγώ είμαι εντάξει με τα κιλά μου»: Η Βαρθακούρη σε μία εξομολόγηση καρδιάς

Ξεκινά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα δημοτικά: Τι δήλωσε η υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη

Ο κυρ. Παναγιώτης και η κυρά Φωτούλα μιλούν για το παιδί τους, τον Σωτήρη Τσιόδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις