Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ μεταγραφές: Ο ρυθμιστικός ρόλος του Ολιβέιρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο ρυθμιστικός ρόλος του Ολιβέιρα

ΑΕΚ μεταγραφές: Καθοριστική σημασία για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν της ΑΕΚ θα έχουν οι εξελίξεις με την υπόθεση παραμονής του Νέλσον Ολιβέιρα.

ΑΕΚ μεταγραφές: Σημαντικό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ θα παίξει η παραμονή ή αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος επιθετικός μπαίνει από τη νέα σεζόν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ένωση και δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται και η πιθανότητα ανανέωσης.

Αυτό βεβαίως σημαίνει πως θα πρέπει να τεθούν επί τάπητος δύο ενδεχόμενα το καλοκαίρι, πως είτε θα ανανεώσει το καλοκαίρι, είτε θα πωληθεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορεί αν φύγει από την ΑΕΚ ως ελεύθερος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προσθέτοντας σημαντικό ποσό στο ταμείο της ομάδας, αφού αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της.

ΑΕΚ μεταγραφές: Η έκβαση της υπόθεσης του Νέλσον Ολιβέιρα κρίνει την επόμενη σεζόν

Και είναι προφανές ότι από την παραμονή ή μη του Ολιβέιρα θα εξαρτηθούν πολλά στο μεταγραφικό τοπίο της ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι ο Πορτογάλος στράικερ έχει το πιο «βαρύ» συμβόλαιο στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, υπερβαίνοντας το 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στην ΑΕΚ, λοιπόν, επείγονται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις μαζί του, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακοί αγώνες – Κορονοϊός: Η Άννα Κορακάκη εκφράζει ανοιχτά τους φόβους της

Κορoνοϊός – Ποδόσφαιρο: Στο πλευρό του προσωπικού της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ολυμπιακή φλόγα: Ο κορονοϊός ανατρέπει την παράδοση

Ιταλία κορονοϊός: Η σύντροφος του Ρουγκάνι, έγκυος και θετική

Μέσι κορονοϊός: Απίστευτη ατάκα Ισπανίδας βιοχημικού

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις