Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι κορονοϊός: Απίστευτη ατάκα Ισπανίδας βιοχημικού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι κορονοϊός: Απίστευτη ατάκα Ισπανίδας βιοχημικού

Μέσι κορονοϊός: «Δίνετε σε ποδοσφαιριστές ένα εκατομμύριο τον μήνα και σε έναν βιοχημικό 1.800. τώρα όλοι μιλάτε για τον κορωνοϊό...», ανέφερε Ισπανίδα βιοχημικός.

Μέσι κορονοϊός: Είναι γεγονός ότι υπάρχει δυσαναλογία στις αποδοχές των διαφόρων επαγγελμάτων. Δυσαναλογία που επιτείνεται –ηθικά τουλάχιστον- όταν από τη μία μεριά της ζυγαριάς υπάρχουν επίπονες σπουδές και από την άλλη… τίποτα. Έτσι πολλές φορές οι απολαβές ενός επιστήμονα είναι κατά πολύ μικρότερες από αυτές κάποιου που ασχολείται με τη showbiz ή στην περίπτωσή μας με τον αθλητισμό.

Πάνω στη διαφορά αυτή και με αφορμή την κρίση του κορονοϊού πάτησε μια Ισπανίδα βιοχημικός και… εξαπέλυσε μια φοβερή ατάκα για δύο από τους πιο καλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τα χρήματα με τα οποία αμείβονται οι δύο ποδοσφαιριστές, προέτρεψε όσους τη ρωτούν για τη θεραπεία του κορωνοϊού να απευθυνθούν σε αυτούς να βρουν τη λύση.

Μέσι κορονοϊός: Τι είπε η βιοχημικός

«Δίνετε σε ποδοσφαιριστές ένα εκατομμύριο τον μήνα και σε έναν βιοχημικό 1.800. τώρα όλοι μιλάτε για τον κορωνοϊό. Πηγαίνετε στον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτοί θα σας βρουν μια θεραπεία», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κορονοϊός-ποδόσφαιρο: Τα σενάρια για τη διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ

Κορονοϊός: Η Κατερίνα Στεφανίδη επικρίνει τη ΔΟΕ

Ποδόσφαιρο: ΠΑΟ και ΑΕΚ αλλάζουν έδρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις