Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις της σειράς που δεν έχουν προβληθεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις της σειράς που δεν έχουν προβληθεί

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ο Κυπραίος καταφέρνει να πείσει την Ελένη ότι την αγαπά και να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία να της το αποδείξει.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι Άγριες Μέλισσες, όπως σχεδόν όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές, κατέβασαν ρολά εξαιτίας του κορωνοϊού. Όμως κάποια γυρίσματα είχαν ήδη γίνει και οι αποκαλύψεις είναι πολλές για τις εξελίξεις της σειράς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «TV O’CLOCK» για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να πολεμήσει τον Δούκα και να υπερασπιστεί τους αγρότες. Έτσι, καταφέρνει να αποσπάσει από τον Σταματέλο κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν ώστε να σαμποτάρει το σχέδιο για τη βιομηχανική ζώνη.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος καταφέρνει να πείσει την Ελένη ότι την αγαπά και να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία να της το αποδείξει. Οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι και περνούν μαζί μικρές στιγμές ευτυχίας, οι οποίες όμως, δεν διαρκούν πολύ, καθώς και οι δύο έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αυτό γιατί ένα γράμμα που φτάνει για τον Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο.
Ο φάκελος περιέχει ένα σκίτσο. Ο ταξίαρχος, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ο Λάμπρος καταλαβαίνει την σχέση Θεοδοσίας – Βασταρδή

Στο μεταξύ, ενώ ο Βασταρδής ζητά από τη Θεοδοσία να παρατήσει τον σύζυγό της και να φύγει μαζί του, ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται τη σχέση τους και ζητά από τη Θεοδοσία να χωρίσουν. Εκείνη, όμως, αρνείται πεισματικά να του το δώσει καταδικάζοντας και τους δύο στη δυστυχία. Η Πηνελόπη ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη και του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να της αποκαλύψει το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της. Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα σε εκείνον και τη Μυρσίνη. Ο Δούκας εξοργίζεται και έρχεται αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι είναι ψέμα, αλλά εκείνος της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή.

Δείτε ακόμα

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Αναλυτικά τα επεισόδια που δεν είδαμε Δευτέρα & Τρίτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις