Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό στο Διαφάνι. 

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ο Συνεταιρισμός των αγροτών βρίσκεται αντιμέτωπος με τα πρωτοπαλήκαρα του Δούκα στα επεισόδια που ανέβαλε ο ΑΝΤ1, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στις «Άγριες Μέλισσες». Ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωσή του το απόγευμα της Κυριακής, ανακοίνωσε πως αλλάζει το πρόγραμμά του, αναβάλλοντας την προβολή νέων επεισοδίων σειρών και εκπομπών, προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού. Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, ο ΑΝΤ1 είχε δώσε τις περιλήψεις των επεισοδίων, που παραμένει τελικά άγνωστο πότε θα παρακολουθήσουμε. Το σχέδιο του Μελέτη προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη προχωρά, ενώ η Ασημίνα δείχνει να αποχωρίζεται ακόμη περισσότερο από τις αδερφές της, στα επεισόδια της νέας εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό στο Διαφάνι. Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών

Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, καθώς ο Δημητράκης τον πλησιάζει στο επεισόδιο που επρόκειτο να προβληθεί τη Δευτέρα (16-03) στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών.

Η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης στο επεισόδιο που κανονικά θα έκανε πρεμιέρα την Τρίτη (17-03) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο καυγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του Συνεταιρισμού, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες ενώ ο Συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

O Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη νύφη του Νέστορα

Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη, στο επεισόδιο της Τρίτης (17-02) στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα- τη νύφη του Νέστορα- που θα περιπλέξει τα πράγματα. Η νύφη του Νέστορα φαίνεται πως αισθάνεται πράγματα για τον άνδρα που ευθύνεται για τη δολοφονία του άνδρα της. Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τις αδερφές της, στο επεισόδιο που τελικά δεν θα προβληθεί την Τρίτη (17-03) στις «Άγριες Μέλισσες».

«Άγριες Μέλισσες»: Το trailer της Δευτέρας, 16/3/2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις