Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 11/3/2020: Ανεπανάληπτη ένταση ανάμεσα σε Αρετή – Θεοδώρα για τη «μούφα« τσάντα
LIFESTYLE

My Style Rocks 11/3/2020: Ανεπανάληπτη ένταση ανάμεσα σε Αρετή – Θεοδώρα για τη «μούφα« τσάντα

My Style Rocks 11/3/2020: Ένταση στο πλατό ανάμεσα στην Θεοδώρα Ρούμπογλου και την Αρετή Λις.

My Style Rocks 11/3/2020: Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει η Θεοδώρα Ρούμπογλου με την εμφάνιση της στο My Style Rocks 3. Όπως φαίνεται η παίκτρια, έχει ήδη δημιουργήσει ορισμένες αντιπάθειες στο παιχνίδι. Στο επεισόδιο της Τρίτης, η μελαχρινή δημοσιογράφος είχε έντονη αντιπαράθεση με τη Ζάννα Σίριακ λόγω της τσάντας που κρατούσε και κατά πόσο αυτή είναι αυθεντική. Όμως και στο επεισόδιο της Τετάρτης, υπήρξε προστριβή, ξανά με αφορμή τη τσάντα που κρατούσε η Θεοδώρα. Η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της με ασπρόμαυρο ντύσιμο και κρατώντας μια πορτοκαλί τσάντα.

«Με έχουν φάει» ανέφερε η Θεοδώρα Ρούμπογλου αρχικά στην Κατερίνα Στικούδη. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ζήτησε από τις παίκτριες να βαθμολογήσουν. Η Αρετή Λις βαθμολόγησε με 2 την εικόνα που έβλεπε μπροστά της και αιτιολόγησε ως εξής τον βαθμό της: «Έβαλα 1 για το κουστούμι και 1 για το παντελόνι» ενώ συνέχισε με τις δικές της παρεμβάσεις στο στυλ της συμπαίκτριας της. Όταν ο σχολιασμός έφτασε στη τσάντα της Θεοδώρας, η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει. «Η τσάντα χωρίς να θέλω να λέω ψέματα, δεν ξέρω αν είναι καν αυθεντική» ανέφερε η Αρετή και τότε η Θεοδώρα προθυμοποιήθηκε να της δείξει το καρτελάκι της τσάντας.

My Style Rocks 10/3/2020: Η ένταση μεταξύ Θεοδώρας και Janna

My Style Rocks 11/3/2020: «Εμένα μου κάνει ψεύτικο, κατά το δικό μου μάτι»

«Είναι συλλεκτική του Μονακό γιατί την πήρα από το Μόντε Κάρλο» απάντησε η Θεοδώρα. «Νομίζω ότι δεν είναι αυθεντική, υπάρχουν και στις ψεύτικες καρτελάκια τα οποία είναι μούφα» συνέχισε η Αρετή και πρόσθεσε: «Γιατί έχω και εγώ Dior τσάντα και ξέρω». Τέλος, η Αρετή ανέφερε: «Όποια κοπέλα μπορεί να τα στηρίξει αυτά και να τα αγοράσει, είναι πολύ ωραίο. Και όποια κοπέλα δεν μπορεί να τα αγοράσει και αυτό είναι ωραίο αλλά το παραδεχόμαστε αν είναι αληθινό ή ψεύτικο. Εμένα μου κάνει ψεύτικο, κατά το δικό μου μάτι».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Θεοδώρας Ρούμπογλου η οποία ρώτησε φανερά ενοχλημένη τη συμπαίκτρια της αν ζηλεύει και πρόσθεσε: «Ζηλεύετε λίγο;». «Όχι, καθόλου! Έχω και εγώ Dior τσάντα» απάντησε η παίκτρια και η Θεοδώρα διευκρίνισε πως έχει εντοπίσει μια ζήλια στο πρόσωπο της. «Θεωρώ πως η τσάντα είναι ψεύτικη όπως και εσένα την ίδια. Συγγνώμη που στο λέω αλλά αυτό πιστεύω» συνέχισε η Αρετή.

Η κόντρα Θεοδώρας – Αρετής
Δείτε ακόμα

«Θα υπηρετώ το χιούμορ με την “ελλεγκάνσα” και το class»: Η μίμηση της… μίμησης από τον Γαβαλά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις