Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάκης Γαβαλάς Instagram: Η ”double” μίμηση και το νέο πρότζεκτ
LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς Instagram: Η ”double” μίμηση και το νέο πρότζεκτ

Λάκης Γαβαλάς Instagram: Γνωστός για το χιούμορ του, ο Λάκης Γαβαλάς φρόντισε να χαρίσει στους followers του μια ανάρτηση που σίγουρα αποδεικνύει ότι είναι ακομπλεξάριστος και δε φοβάται να τσαλακωθεί.

Λάκης Γαβαλάς Instagram: Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου φορά μια ξανθιά περούκα. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε ένα κολάζ, ενώνοντας τη φωτογραφία του με μια της Έλλης Στάη και μια του Τάκη Ζαχαράτου, στην οποία τη μιμείται. Ο Λάκης Γαβαλάς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει καριέρα μίμου. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού για ένα νέο πρότζεκτ και τον έκανε να γελάσει πολύ, οπότε αποφάσισε να τη μοιραστεί με τους χιλιάδες ακολούθους του.

«Καλημέρα φίλοι μου… Πάντα θα υπηρετώ το χιούμορ σε συνδυασμό με την “ελλεγκάνσα” και το class! Χτες σε ένα δοκιμαστικό για κάτι που μου πρότειναν να συμμετέχω, που θα συζητηθεί, δοκιμάζοντας διάφορα μαλλιά, βγήκε και αυτή η φωτό μου, όπου έσκασα στα γέλια. Καμία σχέση βέβαια με αυτό που θα προκύψει, άλλωστε δεν κάνω μιμήσεις δεν το’ χω… Όμως πείτε μου ποια από τις τρεις περσόνες σας ιντριγκάρει και γιατί; Αγαπώ Έλλη Στάη και Τάκη Ζαχαράτο» έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στο Instagram, με τους followers τους να γεμίζουν την ανάρτηση με πολλά likes και σχόλια.

Δείτε ακόμα

«Δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ με την Ντέμη»: Η σύντροφος της vegan παίκτριας του MasterChef

«Δεν μπήκα σε ένα σπίτι για να το χωρίσω»: Η Στανίση για την κρίση και τις παρενοχλήσεις που δέχτηκε

Κορωνοϊός: Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τη μητέρα της να φύγει από το σπίτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις