Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / NBA κορoνοϊός: Πέντε ομάδες σε καραντίνα μετά το πρώτο κρούσμα σε παίκτη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

NBA κορoνοϊός: Πέντε ομάδες σε καραντίνα μετά το πρώτο κρούσμα σε παίκτη

NBA κορoνοϊός: Το πρωτάθλημα αναστέλλεται μετά την είδηση ότι ο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

NBA κορoνοϊός: Οι εξελίξεις τρέχουν και στο NBA μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη. Η λίγκα, μετά την είδηση πως ο Ρούντι Γκομπέρ είναι θετικός στον κορωνοϊό, αποφάσισε να διακόψει το πρωτάθλημα επ’ αορίστον, αλλά ταυτόχρονα προχωρά σε ακόμη πιο δραστικά μέτρα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, εκτός των Γιούτα Τζαζ, ομάδα στην οποία παίζει ο Γκομπέρ, θα μπουν σε καραντίνα όσες ομάδες αντιμετώπισε η ομάδα του τις τελευταίες δέκα ημέρες. Αυτές είναι οι Μπόστον Σέλτικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τορόντο Ράπτορς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Νιου Γιορκ Νικς.

Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ των ομάδων θα τεθεί σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία πως ο Γάλλος σέντερ μπορεί να έχει μεταφέρει και αλλού την ασθένεια. Ο Γκομπέρ ασθένησε 24 ώρες πριν από το παιχνίδι με την Οκλαχόμα, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί τα ξημερώματα, όμως δεν ξεκίνησε ποτέ.

Λεμπρόν Τζέιμς για το «λουκέτο» στο ΝΒΑ: Ας ακυρώσουμε το 2020

Με ένα tweet του ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολιάζει την απόφαση για την διακοπή του ΝΒΑ και γενικότερα όλα όσα συμβαίνουν στο τρέχον έτος. «Ακυρώνουμε τα αθλητικά γεγονότα, τα σχολεία, τη δουλειά στο γραφείο, κτλ, κτλ. Αυτό που πραγματικά πρέπει να ακυρώσουμε είναι το 2020. Γαμώτο είναι τρεις πολύ δύσκολοι μήνες. Ο Θεός ας μας ευλογεί. Μείνετε ασφαλείς…», έγραψε ο άσος των Λέικερς.

https://twitter.com/KingJames/status/1237972755275870208?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1237972755275870208&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F983667%2Flebron-tzeims-gia-to-louketo-sto-nva-as-ekurosoume-to-2020%2F

Δείτε ακόμη

Αναβάλλεται η σεζόν στο NBA – Θετικός ο Γκομπέρ, οργή για την “πλακίτσα”

«Πάρτε τα χέρια σας γαμ*****ι ηλίθιοι» – Έκρηξη Κλοπ με οπαδούς που ήθελαν high-five

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις