Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αλέκος Συσσοβίτης – Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Μια όμορφη σχέση που κρατά χρόνια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αλέκος Συσσοβίτης – Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Μια όμορφη σχέση που κρατά χρόνια

Αλέκος Συσσοβίτης - Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: H τρυφερή εξομολόγησή του για την Καραμπέτη ... μακρόχρονη φιλία που έχει αναπτύξει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Αλέκος Συσσοβίτης – Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Καλεσμένος στην εκπομπή της της Ναταλίας Γερμανού, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, στην τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, αλλά και στην μακρόχρονη φιλία που έχει με την πολύ γοητευτική και επιτυχημένη συνάδελφό του Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Αφορμή για τα λεγόμενά στάθηκε η συνεργασία στην παράσταση «Lulu», η οποία παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά στο πρώτο μισό της σεζόν. «Είναι η δεύτερη φορά μετά την Ελεύθερη Κατάδυση. Θεατρικά η πρώτη. Έχουμε παραμείνει πάρα πολύ ισχυροί και δυνατοί φίλοι. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα με πάρει 00:05 για τα γενέθλια μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Είναι απίστευτο μετά από 22 χρόνια να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι η Καρυοφυλλιά! Μοναδικό, 00:05», πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Για μια περίοδο είχαμε απομακρυνθεί και αυτό είναι πολύ ανθρώπινο, θα ήταν απάνθρωπο να μην συνέβαινε για την ψυχή του καθενός μας. Πολύ γρήγορα, όμως, έδειξε μια τρομερή ανωτερότητα και πραγματικά αυτό συντήρησε μια έντονη φιλία και εδώ είμαστε για να ξεπερνάμε κάθε κατάσταση γιατί ο εγωισμός μας πνίγεται και μέσα από ένα ισχυρό πλήγμα συχνά δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως θα έπρεπε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις