Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στίβεν Σπίλμπεργκ κόρη: Συνελήφθη η 23χρονη
ΚΟΣΜΟΣ

Στίβεν Σπίλμπεργκ κόρη: Συνελήφθη η 23χρονη

Στίβεν Σπίλμπεργκ κόρη: Αφότου δήλωσε πως θέλει να γίνει πορνοστάρ, η Μικαέλα Σπίλμπεργκ συνελήφθη μετά από καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας.

Στίβεν Σπίλμπεργκ κόρη: Πρώτα έσκασε η είδηση ότι θέλει να δουλέψει στη βιομηχανία του πορνό και τώρα πώς συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα. Πιο συγκεκριμένα λίγες μόλις μέρες αφότου δήλωσε πως θέλει να γίνει πορνοστάρ, η Μικαέλα Σπίλμπεργκ συνελήφθη. Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας. Τη σύλληψη της 23χρονης, θετής κόρης του Στίβεν Σπίλμπεργκ, επιβεβαίωσε ο 47χρονος αρραβωνιαστικός της, Chuck Pankow, στο Fox News. «Είναι αλήθεια», δήλωσε ο Chuck. Μάλιστα πρόσθεσε πως πρόκειται για «παρεξήγηση». Ο ίδιος δε θέλησε να πει κάτι παραπάνω για το τι ακριβώς συνέβη.

Αρκέστηκε μόνο στο: «Κανείς δεν έχει τραυματιστεί». Αξιωματούχος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Davinson επιβεβαίωσε, επίσης στο Fox, τη σύλληψη της κοπέλας. Η ίδια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο του Hill, όπου και παρέμεινε για 12 ώρες. Για την αποφυλάκισή της καταβλήθηκε εγγύηση 1.000 δολαρίων. Η 23χρονη, θυμίζουμε, αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί με την πορνογραφία, τονίζοντας πως οι γονείς της είναι στο πλευρό της, κάτι, όμως, το οποίο διέψευσε στενή φίλη της οικογένειας, λέγοντας πως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και η σύζυγός του ντρέπονται για την απόφαση της κόρης τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις