Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά, θυμήθηκε το πρώτο εξώφυλλο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά, θυμήθηκε το πρώτο εξώφυλλο

Άγριες Μέλισσες: Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πρώτο της εξώφυλλο, πριν από 21 χρόνια. 

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά θέλησε να κάνει ένα μια αναδρομή στα πρώτα χρόνια της καριέρας της μέσω του Instagram. Η Θεοφανία Παπαθωμά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» υποδυόμενη την Βιολέτα, ενώ παράλληλα παίζει και στην παράσταση «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας», σε σκηνοθεσία του Χάρη Ρώμα.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πρώτο της εξώφυλλο, πριν από 21 χρόνια. Η Θεοφανία Παπαθωμά ποζάρει για το περιοδικό «Γυναίκα» φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και μια ροζ ζακέτα. «Το πρώτο μου εξώφυλλο και το μόνο που δεν έχω», σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό τις αναπάντεχες εξελίξεις της σειράς «Αγριες Μέλισσες» που σημειώνει τρελά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πώς και πώς τελικά η Βιολέτα να γίνει ζευγάρι με τον Μιλτιάδη και πλέον ο δεσμός τους είναι γεγονός.

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά μαρτύρησε τη γυναίκα που θα εμφανιστεί στο «Διαφάνι»

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η τηλεοπτική Βιολέτα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε με μία selfie ένα ακόμα spoiler αφού μαρτύρησε τη γυναίκα που σύντομα θα εισβάλει στο χωριό Διαφάνι. Πρόκειται για την ταλαντούχα ηθοποιό Μίρκα Παπακωνσταντίνου η οποία – σύμφωνα με όσα γράφει η Θεοφανία Παπαθωμά- θα υποδυθεί τη θεία «Βαγγελίτσα».

«Τη θέλω για θεία Βαγγελίτσα που κάνει το καλύτερο κεφτεδάκι της Υφηλίου! Στο Διαφάνι άμεσα! Φέρτε την, φέρτε την!» έγραψε η ηθοποιός στη φωτογραφία που ανάρτησε και αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν θα είναι η θεία της Δρόσως που μένει στο Βόλο και φτάνει στο Διαφάνι για να ξεγεννήσει την ανιψιά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις