Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε απελπισία η Δρόσω – Ποιος θα μεγαλώσει το παιδί της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε απελπισία η Δρόσω – Ποιος θα μεγαλώσει το παιδί της

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και το εξακριβώνει.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Για τις εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» μίλησε η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη. Η σεναριογράφος της δημοφιλής σειράς βρίσκεται στο 110ο επεισόδιο, ενώ οι τηλεθεατές βρίσκονται στο 71ο. Η συνέχεια των «Αγριων Μελισσών» αναμένεται συνταρακτική με την ίδια την Μελίνα Τσαμπάνη να κάνει spoilers.«Η Δρόσω θα παιδευτεί κι άλλο, παιδεύεται πάρα πολύ, παρ’ όλα αυτά κι αυτή θα εξιλεωθεί με κάποιο τρόπο. Μέχρι τον Ιούνιο τα μόνα γεννητούρια που θα έχουμε στο Διαφάνι θα είναι της Δρόσως. Γάμος και βάφτιση δεν θα γίνουν», είπε η σεναριογράφος των «Αγριων Μελισσών» στον Αρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Το Πρωινό».
Βίντεο: Τα spoilers της σεναριογράφου των «Αγριων Μελισσών»

«Οταν γράφτηκαν οι σκηνές που το νέο της εγκυμοσύνης της Δρόσως φτάνει σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, ήταν πολύ μεγάλο παίδεμα. Όταν το μαθαίνουν η Ασημίνα και η Ελένη. Η Ασημίνα θα μεγαλώσει το παιδί της Δρόσως. Η Ασημίνα ξέρει ότι μεγαλώνει το παιδί της αδερφής της, αλλά για να φτάσουμε ως εκεί δεν είναι μια απόφαση εύκολη», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ κάτι καταλαβαίνει…

Ένας νέος χαρακτήρας έχει εισβάλλει στην πετυχημένη σειρά «Άγριες μέλισσες». Πρόκειται για τον γυναικολόγο που επισκέφθηκαν ο Νικηφόρος και η Δρόσω προκειμένου η κοπέλα να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη που προέκυψε.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Δημήτρης Σομπόλης που υποδύεται το γυναικολόγο, αποκαλύπτει πώς η Δρόσω θα κρατήσει το παιδί αλλά όχι το πώς θα το μεγαλώσει.

Αποκαλύπτει επίσης ότι θα εξετάσει την Θεοδοσία και με αφορμή αυτήν θα φτάσει ως το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω παθαίνει κατάθλιψη

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Η Ασημίνα ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να κάνει παιδί, η Δρόσω παθαίνει κατάθλιψη, ενώ η Ελένη μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Mytv» ο Παύλος (ο τραγουδιστής από το μπουλούκι) αποκαλύπτει στην Ελένη πως δεν είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και εκείνη αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της, αν και ο σύζυγός της έχει αντιρρήσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει. Λίγες μέρες αργότερα, όλα ανατρέπονται.

Άγριες Μέλισσες: Ο γιατρός που αναστατώνει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά

Κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει και η ζωή της κινδυνεύει. Έτσι, ο Νικηφόρος την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια. Ο γιατρός ανακοινώνει στον Νικηφόρο και την Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες. Η τελευταία καταρρακώνεται στο άκουσμα της είδησης αλλά εκλιπαρεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάστασή της.

Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και το εξακριβώνει. Η μεγάλη αδερφή Σταμίρη είναι σοκαρισμένη, αλλά αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να διαλύσει τη σχέση των αδελφών της. Έτσι, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Η ψυχολογία της Δρόσως είναι σε άθλια κατάσταση. Η μικρή αδερφή δεν αντέχει το βάρος της εγκυμοσύνης και της προδοσίας στην Ασημίνα και πέφτει σε κατάθλιψη, κάνοντας μάλιστα μία κίνηση που δημιουργεί φόβο στις αδελφές της.

Η Ελένη τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, όταν βλέπουν αυτό που έχει κάνει στον εαυτό της. Τότε, η Ελένη, ζητάει από τον Νικηφόρο να μιλήσουν και κάνει ένα ξεκαθάρισμα μαζί του, ζητώντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγράψει το παιδί του. Αντίθετα, η Ασημίνα, αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της.

Η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Δρόσω το ένοχο μυστικό της οικογένειάς τους, ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μία αναπάντεχη επίσκεψη…

Δείτε ακόμη

«Άγριες Μέλισσες»: Ο «παπάς», Κωστής Σαββιδάκης, για τα κιλά που χρειάστηκε να πάρει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις