Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Ο «παπάς», Κωστής Σαββιδάκης, για τα κιλά που χρειάστηκε να πάρει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Ο «παπάς», Κωστής Σαββιδάκης, για τα κιλά που χρειάστηκε να πάρει

«Άγριες Μέλισσες»: Ο ίδιος μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι για να κερδίσει τον ρόλο χρειάστηκε να πάρει 15 ολόκληρα κιλά.

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος ενσαρκώνει τον παπά Γρηγόρη στις «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε πως για να πάρει τον ρόλο έπρεπε να… αλλάξει εμφανισιακά. Ο αγαπημένος παπάς από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στην κάμερα του Happy Day. Ο ίδιος μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι για να κερδίσει τον ρόλο χρειάστηκε να πάρει 15 ολόκληρα κιλά.

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι: «Τα μούσια τα έχω 18 χρόνια, άλλοτε πιο κοντά, άλλοτε πιο μακριά, αλλά τα έχω 18 χρόνια. Οπότε ήρθαν και έδεσαν νομίζω με τον ρόλο και ο ρόλος έδεσε μαζί μου. Έπρεπε να πάρω γύρω στα 15 κιλά για τον ρόλο του παπά. Όχι ότι ήταν δύσκολο για μένα, γιατί μου αρέσει το φαγητό, οπότε ήταν ό,τι πιο ευχάριστο μου έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα».  Aυτές ήταν οι δηλώσεις του «παπά», Κωστή Σαββιδάκη. Πέρα από τα μούσια, ο Κωστής Σαββιδάκης πήρε πολλά κιλά κι όλα αυτά για να γίνει ο Παπάς στο υπέροχο Διαφάνι!

Κωστής Σαββιδάκης: Ο «παπάς» και το… σκουλαρίκι

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε πει ότι φοράει σκουλαρίκι από τα 14, ενώ ακόμη και τώρα δεν έχει πάψει να αισθάνεται μέσα του παιδί. «Τα μούσια τα έχω σχεδόν 18 χρόνια. Και το μαλλί έτσι. Το σκουλαρίκι το φοράω από τα 14. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα 14, έχω παραμείνει παιδί. Υπάρχουν όλα. Υπάρχει και η σοβαρότητα, υπάρχει και το χιούμορ. Και υπάρχει και το παιδί. Αν δεν υπήρχε το παιδί μέσα μου δε θα ήμουν αυτός που είμαι. Η δόση της παιδικότητας μέσα μου νομίζω είναι περισσότερη από όσο θα έπρεπε» εξήγησε ο Κώστας Σαββιδάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις