Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα σχέσεις: «Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ με άντρα με μικρό πέος»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα σχέσεις: «Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ με άντρα με μικρό πέος»

Μαντόνα σχέσεις: Εν μέσω ένα σωρό ακυρώσεων σε συναυλίες της, η Madonna επέστρεψε δριμύτερη στη θέση της και μάλιστα πιο kinky και αποκαλυπτική από ποτέ.

Μαντόνα σχέσεις: Μπορεί τις προηγούμενες μέρες το όνομα της Μαντόνα να ακουγόταν στα πηγαδάκια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και την ανάγκασαν να ακυρώσει κάποιες συναυλίες, όμως η βασίλισσα της ποπ επέστρεψε δριμύτερη. Αφού λοιπόν ακύρωσε τη συναυλία της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου στο Palladium στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της περιοδείας Madame X, εμφανίστηκε στον ίδιο χώρο την Τετάρτη, σε μια sold out συναυλία, και έκανε τους πάντες να μιλάνε για εκείνη. Ο λόγος αυτή τη φορά ήταν η αναφορά της στα ανδρικά γεννητικά όργανα. «Πώς αποκαλείς έναν άνδρα με μικρό πέος;» ρώτησε το κοινό της. «Η απάντηση είναι “δεν έχω την παραμικρή ιδέα”. Ποτέ δεν έχω πάει με άνδρα με μικρό πέος. Ξέρετε ότι το μέγεθος μετράει, μην προσποιείστε!» είπε η 62χρονη τραγουδίστρια.

Την ίδια ώρα, οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες προκαλούν τεράστια ανησυχία. Το παραμορφωμένο της πρόσωπο αυτή τη φορά προκάλεσε πολλά σχόλια, ενώ οι περισσότεροι αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της βασίλισσας της pop. Να σημειωθεί ότι η Madonna έχει ακυρώσει πολλές συναυλίες της το τελευταίο διάστημα, καθώς η ίδια έχει δηλώσει ότι υποφέρει από φρικτούς πόνους ενώ οι γιατροί της έχουν συστήσει να ξεκουράζεται.

Δείτε ακόμη

Η “αδίστακτη” Μαντόνα – Τα έχει με 25χρονο, γνώρισε και τους (νεότερους) γονείς του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις