Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα σχέση: Η 61χρονη “βασίλισσα” γνώρισε τους γονείς του 25χρονου συντρόφου της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα σχέση: Η 61χρονη “βασίλισσα” γνώρισε τους γονείς του 25χρονου συντρόφου της

Μαντόνα σχέση: Οι γονείς του χορευτή, που είναι νεότεροι από τη Μαντόνα, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο του γάμου.

Μαντόνα σχέση: Τη μαμά και τον μπαμπά του 25χρονου συντρόφου της γνώρισε η Μαντόνα. Οι γονείς του χορευτή Ahlamalik Williams μίλησαν στην Mirror για την αγάπη της Μαντόνα για τον γιο τους και αποκάλυψαν ότι σχεδιάζει το μέλλον μαζί του, όταν ολοκληρώσει το τουρ της του χρόνου. Μάλιστα, η μητέρα του 25χρονου εκτιμά ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να παντρευτούν. «Η Μαντόνα δεν σταμάτησε να λέει πόσο πολύ νοιάζεται για τον γιο μας. Είπε ότι είναι έξυπνος και πολύ ταλαντούχος. Μας είπε ότι είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του και δεν ανησυχούμε, καθώς πρόκειται να την φροντίζει», αναφέρει ο μπαμπάς του χορευτή.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ηλικίας μεταξύ των δύο, 36 χρόνια. Η Μαντόνα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Αλλά έχω πει στον γιο μου ότι η αγάπη δεν έχει ηλικιακό εύρος, όταν είσαι συνετός ενήλικας. Τον ρώτησα πώς αισθάνεται γι’΄αυτή και είπε ότι ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένος», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/B6KMrVOJStd/?utm_source=ig_embed

Η φωτογραφία της Μαντόνα με τον σύντροφό της

«Είμαστε και οι δύο μεγάλοι φαν της Μαντόνα, αλλά ανησυχούμε γι’ αυτόν και φυσικά δεν θέλουμε να πληγωθεί. Ωστόσο, πιστεύω ότι η Μαντόνα θα κολλήσει μαζί του λόγω του ταλέντου που έχει. Εκτός, από χορευτής είναι και τραγουδοποιός». «Την συναντήσαμε μετά από ένα σόου και ήταν φανταστική. Το πρώτο πράγμα που μας είπε ήταν: ‘Δεν είναι φανταστικός;’. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να παντρευτούν.

Οι γονείς του χορευτή επιβεβαίωσαν τη σχέση της Μαντόνα μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, στην οποία φαίνεται το ζευγάρι σε μπαλκόνι στο Μαϊάμι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

https://www.instagram.com/p/Bz9cYUZBMtr/?utm_source=ig_embed

Ο 25χρονος με τους γονείς του
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις