Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέλιος Κουδουνάρης: Ο σχεδιαστής για το My Style Rocks και τον ρόλο του «κακού»
LIFESTYLE

Στέλιος Κουδουνάρης: Ο σχεδιαστής για το My Style Rocks και τον ρόλο του «κακού»

Στέλιος Κουδουνάρης: Όπως είπε “δεν φανταζόταν κανείς ότι κάνω για την τηλεόραση”.

Στέλιος Κουδουνάρης: Η βραδιά του Στέλιου Κουδουνάρη στο After Dark ξεκίνησε με το να απαριθμεί σε ποια τρόφιμα έχει δυσανεξία (μεταξύ άλλων το σταφύλι, ο τόνος, στο καρπούζι κ.ά.) ενώ όπως είπε δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του. Όπως είπε “δεν φανταζόταν κανείς ότι κάνω για την τηλεόραση”. “Όντως δεν θα ήμουν στο My Style Rocks, όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο αλλά γιατί είναι ένα project πάρα πολύ απαιτητικό, με πολλές ώρες γυρισμάτων και επειδή έχω το ατελιέ μου, την επιχείρησή μου, κουράστηκα”.

“Είμαι ο μόνος συνδετικός κρίκος με τις άλλες σεζόν αν και δεν νομίζω ότι είμαι αναντικατάστατος. Δεν ισχύει ότι δεν ήθελα να είμαι λόγω του Γαβαλά, ο καθένας έχει τις απόψεις του”. “Θέλω να ξέρω τα νούμερα τηλεθέασης” είπε χαρακτηριστικά. Επίσης είπε ότι πρότεινε να γίνει ένα My Style Rocks με άντρες και δεν δίστασε να κρίνει το στυλ του Alsi την ώρα που του έφερνε το πιάτο του.

Κουδουνάρης: Ο ρόλος του «κακού»

Ο σχεδιαστής γέλασε όταν άκουσε ότι τον αποκαλούν My Style Rocks Survivor. “Πάλι καλά που δε με λένε terminator”. “Mε τη Χριστοπούλου μάλλον θα γίνουμε φίλοι”, είπε ενώ σε ό,τι αφορά την Κατερίνα Στικούδη τον εντυπωσίασε ότι είναι πάρα πολύ ευγενική, εργατική και δεν γκρινιάζει ποτέ. Δεν είναι όμως η αγαπημένη του παρουσιάστρια, αν και όπως είπε είναι ακόμα νωρίς.

Για τον ρόλο του “κακού” είπε: “Δεν είναι ρόλος, είμαι κανονικός. Καμιά φορά με στραβοκοιτάει ο κόσμος. Χωρίς να το καταλάβω όταν πάω κάπου με κοιτάζουν λίγο έντρομοι! Όμως δεν κυκλοφορώ και μοιράζω βαθμολογίες!”. Κλήθηκε λοιπόν να παίξει στο παιχνίδι “Ακέφαλος Κουδουνάρης” κρίνοντας εμφανίσεις χωρίς να ξέρει ποιος είναι.

Κουδουνάρης: Η «τσαντιά»

Τι σχολίασε όταν του έδειξαν (ακέφαλες) τη Βάνα Μπάρμπα, τη Μαίρη Συναντσάκη και τη Μαρίνα Πατούλη; Την αυστηρότητά του βέβαια την “πλήρωσε” από κυρία που τον σταμάτησε στο Κολωνάκι και του έδωσε τσαντιά για τους χαμηλούς βαθμούς που βάζει!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μπήκε και στο “Εξομολογητήριο” όπου μεταξύ άλλων έβαλε 2,5 στα 10 στον εαυτό του για το ντύσιμό του, έχει ντύσει όλες τις διάσημες Ελληνίδες που ήθελε, θεωρεί δύσκολο σημείο του σώματος για να καλυφθεί τα μπράτσα, έχει απογοητευτεί κάποιες φορές έτσι όπως φορούν τα ρούχα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις