Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποστολία Ζώη: Η σχέση της, ο λόγος που άφησε τα τραγούδια και η απώλεια των γονιών της
LIFESTYLE

Αποστολία Ζώη: Η σχέση της, ο λόγος που άφησε τα τραγούδια και η απώλεια των γονιών της

Αποστολία Ζώη: Η απώλεια των γονιών της, η δύσκολη πραγματικότητα και η απόφασή της να αφήσει το τραγούδι.

Αποστολία Ζώη: Σε μια κατάθεση ψυχής η Αποστολία Ζώη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη όπου μίλησε για την απώλεια των γονιών της, τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει, εξήγησε γιατί σταμάτησε το τραγούδι αλλά και πώς είναι σήμερα στην προσωπική της ζωή. «Έφυγα στο απόγειο της καριέρας μου γιατί είχα κουραστεί ψυχολογικά. Όταν επέστρεψα μετά από τέσσερα χρόνια φυτοζωούσα. Οι γονείς μου δεν γνώριζαν ότι τραγουδάω και ότι κάπνιζα.

Όταν έχασα τη μητέρα μου αισθάνθηκα ότι απέτυχα. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που ακόμα δεν έχει κλείσει. Έμαθα ότι ο πατέρας μου είναι άρρωστος στο μνημόσυνο της μητέρας μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να νιώσω ανέμελη.

Αποστολία Ζώη: Απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Αποστολία Ζώη: Τι είπε για το Nomads

Πήγα στο Nomads γιατί η καθημερινότητά μου ήταν άσχημη. Ο έρωτας αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτος στη ζωή μου. Είναι ένα κομμάτι μου που έχει κοιμηθεί και δεν ξέρω πως να τον ξυπνήσω», είπε, μεταξύ άλλων, η Αποστολία Ζώη.  Για τη συμμετοχή στο Nomads είπε: «Πήγα στο Nomads γιατί η καθημερινότητά μου ήταν άσχημη. Ο έρωτας αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτος στη ζωή μου».

Αποστολία Ζώη: Η απόφασή της να εξαφανιστεί

Αποστολία Ζώη: Η σχέση της με τον Νίνο

Με αφορμή το άκρως ερωτικό ντουέτο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον Νίνο, η Αποστολία Ζώη λίγες μέρες πριν είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα Reallife και την Κορύνα Μανταγάρη, αν έχει νιώσει στη ζωή της τον κεραυνοβόλο έρωτα. «Κεραυνοβόλος έρωτας για μένα είναι όταν σταματά ο χρόνος τη στιγμή που πρωτοαντικρίζεις τον άλλον. Το έχω νιώσει μόνο μια φορά στη ζωή μου στην εφηβεία, σε έναν σχολικό χορό, όταν ήμουν 16-17 χρονών. Δεν έγινε τίποτα, και όταν του το είπα μετά από 10 χρόνια, δεν το πίστευε. Φυσικά και έχω πέσει στα πατώματα για έναν μεγάλο έρωτα. Τα συναισθήματά μου τα ζω στο 100% τους. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Είναι σαν να κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις