Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Stefania Eurovision: Η Ελλάδα στέλνει 17χρονη στον διαγωνισμό – Πώς θα είναι το τραγούδι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Stefania Eurovision: Η Ελλάδα στέλνει 17χρονη στον διαγωνισμό – Πώς θα είναι το τραγούδι

Stefania Eurovision: Το τραγούδι και την εμφάνισή μας επιμελούνται ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Stefania Eurovision: Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση του προσώπου που θα στείλει η Ελλάδα στη Eurovision. Ο λόγος για τη Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία θα είναι η εκλεκτή της χώρας μας στον διαγωνισμό τραγουδιού. Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Παρασκευής, αυτό που απομένει για να δούμε την Στεφανία Λυμπερακάκη στη σκηνή της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, είναι οι υπογραφές. Το τραγούδι και την εμφάνισή μας επιμελούνται ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός. Οι στίχοι μιλούν για τα κορίτσια την περίοδο της εφηβείας, τα οποία πρέπει να έχουν υπερδυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Η μουσική είναι ποπ με πολλά έθνικ στοιχεία. Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου, μέσα από το δελτίο ειδήσεων.

Η ίδια πάντως δεν είναι εντελώς άγνωστη στον χώρο της Eurovision. Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς.Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας “Con Calma”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις