Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κιμ Καρντάσιαν Ένοπλες Δυνάμεις: Στη Βρετανία θα στρατολογήσουν νέους με τα… οπίσθιά της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν Ένοπλες Δυνάμεις: Στη Βρετανία θα στρατολογήσουν νέους με τα… οπίσθιά της

Κιμ Καρντάσιαν Ένοπλες Δυνάμεις: Σύμφωνα με την Mail On Sunday το σκεπτικό πίσω από την επιλογή αυτή είναι ότι η υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις γεμίζει το άτομο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι τα likes στα social media.

Κιμ Καρντάσιαν Ένοπλες Δυνάμεις: Μια φωτογραφία με τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να στρατολογήσουν νέα μέλη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mail on Sunday το σκεπτικό πίσω από τη σκέψη αυτή είναι ότι η θητεία στις ένοπλες δυνάμεις γεμίζει τα άτομα με περισσότερη αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι τα likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. To σχέδιο είναι να χρησιμοποιήσουν οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής εκστρατείας, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο μια «πειραγμένη» εκδοχή των οπισθίων της Καρντάσιαν, που επιδεικνύει στα εκατομμύρια των ακολούθων της στο Instagram.

«Οι νέες διαφημίσεις θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στους νέους ότι ο στρατός οικοδομεί αυτοπεποίθηση που κρατά μια ολόκληρη ζωή κι όχι μόνον τη στιγμή που βλέπεις ότι οι άνθρωποι έκαναν like σε μια φωτογραφία σου», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα για τη νέα καμπάνια.

Η καμπάνια με τίτλο «Belonging 2020: Army Confidence» αναμένεται κατά τις ίδιες πληροφορίες να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα με τηλεοπτικά σποτ, αφίσες και αναρτήσεις στα social media. «Η καμπάνια θα στείλει μήνυμα στους νέους ότι ο Στρατός χτίζει αυτοπεποίθηση που διαρκεί όλη τη ζωή και όχι μια στιγμή μόνο στην οποία αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι έκαναν like σε μια φωτογραφία σου» εξήγησε πηγή του υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.

Στόχος της καμπάνιας θα είναι οι νέοι ηλικία 16-25 ετών τους οποίους θα γίνει προσπάθεια να πείσουν να ακολουθήσουν τον στρατό για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις