Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζον Τραβόλτα – Ολίβια Νιούτον Τζον: Reunion με τα κοστούμια του Grease
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζον Τραβόλτα – Ολίβια Νιούτον Τζον: Reunion με τα κοστούμια του Grease

Τζον Τραβόλτα - Ολίβια Νιούτον Τζον: Οι δύο τους πόσταραν στο Instagram φωτογραφίες από το event φορώντας τα ρετρό ρούχα της εποχής.

Τζον Τραβόλτα – Ολίβια Νιούτον Τζον: Η Ολίβια Νιούτον Τζον και ο Τζον Τραβόλτα έκαναν ένα reunion και μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω. Η «Σάντι» και ο «Ντάνι» από το Grease φόρεσαν τα εμβληματικά κοστούμια τους και επανενώθηκαν για ένα υπέροχο event, με πολύ μουσική, χορό και 50s glam. Το μιούζικαλ του 1978 είχε σπάσει ταμεία ενώ είναι αγαπημένο και κλασσικό μέχρι και σήμερα. Οι δύο ηθοποιοί μπήκαν και πάλι στο πετσί του ρόλου για το event «Meet n’ Grease movie sing-a-long» στη Φλόριντα.

Οι δύο τους πόσταραν στο Instagram φωτογραφίες από το event φορώντας τα ρετρό ρούχα της εποχής, πρώτη φορά από τα γυρίσματα της ταινίας, πριν από 40 χρόνια. To Grease είναι μια αμερικάνικη μουσική και αισθηματική κωμική ταινία του 1978, σε σκηνοθεσία Ράνταλ Κλάιζερ. Το σενάριο γράφτηκε από τους Μπροντ Γούνταρντ και Άλαν Καρ, με τον δεύτερο να είναι κι ένας εκ των παραγωγών του έργου. Πρωταγωνιστούν οι Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον-Τζον.

Τζον Τραβόλτα – Ολίβια Νιούτον Τζον: Λίγα λόγια για την ταινία

Η πρώτη κυκλοφορία του Grease ήταν στις 16 Ιουνίου του 1978 στα θέατρα. Η πρώτη προβολή στην αμερικανική τηλεόραση έγινε το 1981 στο ABC-TV και η τελευταία στις 23 Ιουνίου 1998. Η τελική έκδοση της ταινίας έγινε τον Μάρτιο των 20 χρόνων δημιουργίας της ταινίας. Η πρώτη κυκλοφορία της ταινίας σε DVD ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2002,αλλά στις 19 Σεπτεμβρίου 2006 επανακυκλοφόρησε σε DVD ως το Rockin Rydell Edition,το οποίο ήρθε με ένα μαύρο Rydell High T-Bird σακάκι και ένα λευκό Rydell ”R” πουλόβερ Λέτερμαν. Τέλος, κυκλοφόρησε σε Blu-ray Disc στις 5 Μαΐου 2009.

Χαρακτηριστική σκηνή του Grease

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις