Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 45: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 45: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 45: Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα πως και ο Κωνσταντής συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 45: Πέμπτη σήμερα και η σειρά «Άγριες Μέλισσες», που έχει καταφέρει να κερδίσει κατά πολύ το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κλείνει για αυτή την εβδομάδα με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Έτσι σήμερα, θα δούμε ότι η εκταφή του Γιάννου έχει μουδιάσει ολόκληρο το χωριό κι όλοι αγωνιούν να μάθουν τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σταμίρη και στα σπίτια των Σεβαστών η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν, οδηγώντας τους σε σκοτεινές σκέψεις. Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα πως και ο Κωνσταντής συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται.

Όταν αποκαλύπτεται πως ο ιατροδικαστής έφυγε από το χωριό χωρίς ασφαλή στοιχεία και δίχως να υπογράψει την έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, τα πράγματα στη ζωή των Σεβαστών και των υπολοίπων μοιάζουν να γυρνούν στον παλιό ρυθμό τους. Μέχρι τη στιγμή που ο Προύσαλης και ο Μιλτιάδης παίρνουν μια γενναία απόφαση, να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Παράλληλα, όμως, η Μυρσίνη ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει ξανά τις τρεις αδελφές στο στόχαστρό της. Θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να φτάσει στον πραγματικό ένοχο για τη δολοφονία του Σέργιου.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 45: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις