Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 4/12: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 4/12: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 4/12: Η Μάρθα νιώθει να στενεύει ο κλοιός γύρω της, καταλαβαίνοντας ότι αρχίζουν να τη θεωρούν ύποπτη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 4/12: Τετάρτη σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ είναι ‘έτοιμη’ για ακόμα μία φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού με το επεισόδιο της ημέρας. Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε ότι η Κάτια συνειδητοποιεί το μέγεθος της παράνοιας του Νίκου και εγκλωβισμένη στο σπίτι του περνάει δύσκολες ώρες.  Η Έλλη δηλώνει στον Δημήτρη ότι είναι ζευγάρι με το Χατζή, κάνοντάς τον έξαλλο. Η Μάρθα νιώθει να στενεύει ο κλοιός γύρω της, καταλαβαίνοντας ότι αρχίζουν να τη θεωρούν ύποπτη.

Ο Χατζής δίνει στη Μαρίνα χρήματα για την εγγύηση του Φώτη και περιμένει αντάλλαγμα από εκείνη.  Ο Μιχάλης υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Χατζή, την Έλλη και τη Μαρίνα. Ο Φώτης βγαίνει από η φυλακή και ζητάει τη βοήθεια του Αντρέα για να ξεκαθαρίσει το θέμα με το Νίκο. Θα πάει στο σπίτι του Νίκου, όπου θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 4/12: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις