Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 4/12: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 4/12: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Τετάρτη

''Έρωτας Μετά'' 4/12: Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Μυλωνά στο κελί του, πράγμα που την φέρνει αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον Ηλία

”Έρωτας Μετά” 4/12: Τετάρτη σήμερα και η αγαπημένη σειρά του Alpha, ‘Έρωτας Μετά’ κλείνει για αυτή την εβδομάδα με ακόμα ένα επεισόδιο, με καταιγιστικές εξελίξεις. Σήμερα, στην σειρά θα δούμε ότι ο Φώτης καταλήγει στο χειρουργείο μετά το περιστατικό στην αποθήκη, με τον Γιώργο να κατηγορεί τον εαυτό του γι’ αυτό. Ενώ ο Γεράσιμος μιλάει στον πατέρα του, του αναφέρει το όνομα του Σωκράτη πράγμα που κάνει τον Κων/νο να αντιδράσει περίεργα. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Μυλωνά στο κελί του, πράγμα που την φέρνει αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον Ηλία, ενώ η Νόρα συνεχίζοντας την έρευνα της επισκέπτεται την Κική. Πίσω στο παρελθόν, ο Κων/νος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σωκράτη, ενώ ένα τηλεφώνημα του Αποστόλη ταράσσει την Άννα.

Στο χθεσινό επεισόδιο (3/12) της σειράς, παρακολουθήσαμε πως ο Γιώργος συνεχίζει να ψάχνει την άκρη με την ιστορία από το παρελθόν της Άννας και καταλήγει να ανακρίνει έναν τρόφιμο των Αγροτικών Φυλακών. Πίσω στην Αθήνα, ο Φώτης ανακρίνει τον Μυλωνά ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ η Ηλέκτρα ζητάει τη συναισθηματική στήριξη του Χρήστου για  το περιστατικό με την Αντιγόνη και τον Σωκράτη. Η Νόρα συνεχίζοντας να ψάχνει στο χωριό μιλάει με τη Ρόζα η οποία τη στέλνει στο σπίτι του παιδικού έρωτα της Άννας. Πίσω στο παρελθόν, ο Κων/νος και η Άννα έρχονται σε σύγκρουση μετά την συζήτηση που είχε ο πρώτος με την Ηλέκτρα.

”Έρωτας Μετά” 4/12: Δείτε εδώ το τρέιλερ του επεισοδίου για σήμερα, Τετάρτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις