Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 38: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα (2/12)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 38: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα (2/12)

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 38: Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη.

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 38: Δευτέρα σήμερα και η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που έχει σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έχει κερδίσει κατά πολύ τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, ”ανοίγει” τον μήνα με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους για το μαχαίρωμα του Μιλτιάδη, προκαλώντας την οργή του Δούκα. Θα καταφέρει να τους στριμώξει και να ομολογήσουν την αλήθεια; Μετά την αποκάλυψη της Ανέτ, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει να διορθώσουν την αδικία σε βάρος του Μιλτιάδη.

Από την άλλη, η Ασημίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της παρά τις ενοχές που νιώθει. Η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στη Βιολέτα και οι δυο γυναίκες θα έρθουν πιο κοντά.Ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνην.Όταν όμως της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με το Δούκα, πως θα το αντιμετωπίσει η Ελένη;

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 38: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 37: Οι εξελίξεις της Πέμπτης 28/11

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Ant1, είδαμε πως Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον µαχαιρωµένο Μιλτιάδη πεσµένο στη βρύση µετά την επίθεση του Μελέτη. Η Ανέτ πηγαίνει να τηλεφωνήσει κρυφά στον συµβολαιογράφο του ∆ούκα, αλλά ο φόβος µήπως κινδυνεύσει ο γάµος του Νικηφόρου τη βάζει σε σκέψεις. Οταν όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αµάξι του ∆ούκα για να τον µεταφέρουν στο νοσοκοµείο και ανακαλύπτει για ακόµη µία φορά τη σκληρή πλευρά του.

Ο Προύσαλης προσπαθεί να µάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο Κωνσταντής συγκρούεται µε τον Μελέτη για την απερισκεψία του. Η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατάει το µυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Εκείνος θα συγκλονιστεί, µε ντόµινο αντιδράσεων στη συνέχεια.

«Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 37: Το τρέιλερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις