Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Eurovision 2020 Κύπρος: Ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2020 Κύπρος: Ο τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα

Eurovision 2020 Κύπρος: Ο εν λόγω τραγουδιστής είναι 23 ετών και αρκετά δημοφιλής στην Γερμανία, αφού το 2018 συμμετείχε στο The Voice της Γερμανίας.

Eurovision 2020 ΚύπροςΜπορεί ακόμα να υπολείπεται ένα ολόκληρο εξάμηνο για τον διαγωνισμό της Eurovision 2020, ωστόσο οι Κύπριοι κάνανε ήδη τα «κουμάντα» τους. Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μάθαμε πως η Ήβη Αδάμου δέχτηκε πρόταση από το ΡΙΚ να εκπροσωπήσει την Κύπρο αλλά εκείνη αρνήθηκε για οικογενειακούς λόγους, οπότε τη θέση της πήρε ο Ελληνοαμερικανός Sandro Νicolas. Μάλιστα, η Κύπρος τον «έκλεψε» από τη Γερμανία, καθώς ο 23χρονος επρόκειτο να συμμετέχει στον γερμανικό τελικό για την Eurovision 2020. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα drums και κιθάρας ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Η μουσική, όπως συχνά λέει, ήταν ανέκαθεν η ευκαιρία του να ξεφεύγει από τον ντροπαλό χαρακτήρα του. Το 2018 συμμετείχε στο «The Voice» της Γερμανίας, φθάνοντας μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε, διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, όπου ήταν μεταξύ των φιναλίστ. Μιλά άπταιστα την ελληνική γλώσσα και συχνά πυκνά βρίσκεται στη χώρα μας είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους. Ο Sandro Nicolas θα ερμηνεύσει –κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες– συνολικά πέντε τραγούδια και η κριτική επιτροπή του ΡΙΚ θα αποφασίζει το κατάλληλο που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις