Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις που θα φέρουν αγωνία στο κοινό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις που θα φέρουν αγωνία στο κοινό

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Ανατροπές και αγωνία είναι οι λέξεις - κλειδιά που μπορούν να χαρακτηρίσουν τα επόμενα επεισόδια.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχει καταφέρει κατά πολύ να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού. Η απόπειρα αυτοκτονίας της Βιολέτας οδηγεί σε απόπειρα δολοφονίας του Μιλτιάδη, την ώρα που η Ανέτ ανακαλύπτει την πλαστή διαθήκη µε την οποία ο ∆ούκας στέρησε όλη την περιουσία από τον αδελφό του και οµολογεί τα πάντα στον Νικηφόρο. Το σχέδιο του Κωνσταντή στέφεται µε επιτυχία όταν κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και εκείνη ρεζιλεύεται καθώς τριγυρνάει στο χωριό µε τα εσώρουχα. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άνδρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο. Το ίδιο βράδυ η γυναίκα καταρρακωµένη ετοιµάζεται να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η ατµόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική.

Ο ∆ούκας αποφασίζει να κάνει µια µεγάλη δεξίωση προς τιµήν του Νικηφόρου και της Ασηµίνας. Η Ανέτ βρίσκει την ευκαιρία να µπει κρυφά στο γραφείο του ∆ούκα και να βρει αποδείξεις για την απάτη που έκανε ο αδελφός της µε τη διαθήκη του πατέρα τους, ενώ ένας χορός της ∆ρόσως και του Νικηφόρου θα ξυπνήσει στη µικρή αδερφή Σταµίρη απαγορευµένα πάθη. Ο Μιλτιάδης καταφέρνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγµή να σώσει τη Βιολέτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, γεγονός που θα τους φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, ο ∆ούκας προσπαθεί να βρει λύσεις για να πουλήσει η Ελένη τα χωράφια της και να µη ναυαγήσουν τα σχέδια για τη βιοµηχανική ζώνη, ενώ ο Θωµάς το παίζει σε διπλό ταµπλό βοηθώντας από τη µια την Ελένη να κρατήσει το βιος της και από την άλλη να της βάζει ο ίδιος τρικλοποδιές.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενα επεισόδια: H Ανέτ αποδεικνύει την απάτη του Δούκα σχετικά με την διαθήκη

Η Ανέτ καταφέρνει να αποκτήσει ένα στοιχείο για να αποδείξει την απάτη του ∆ούκα µε τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Λάµπρος, µην αντέχοντας την απαξιωτική συµπεριφορά της Ελένης απέναντί του, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον λόγο που δεν διέλυσε τον γάµο του. Η Ελένη, µαθαίνοντας την αλήθεια, διαλύεται και αποφασίζει να δεχθεί µια για πάντα τη µοίρα της. Η Ανέτ, αποφασισµένη να µάθει αν ο ∆ούκας άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα της, προσπαθεί µαζί µε την Αγορίτσα να βρουν τον συµβολαιογράφο που µπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Η ζωή του Μιλτιάδη βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια µε τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για τη Βιολέτα.

Την ίδια στιγµή ο Κυπραίος, αποφασισµένος να ταρακουνήσει την Ελένη και να την πιέσει να πουλήσει τα χωράφια της, βάζει σε εφαρµογή το σχέδιό του µε τη βοήθεια του Τόλια. Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον µαχαιρωµένο Μιλτιάδη πεσµένο στη βρύση µετά την επίθεση του Μελέτη. Η Ανέτ πηγαίνει να τηλεφωνήσει κρυφά στον συµβολαιογράφο του ∆ούκα, αλλά ο φόβος µήπως κινδυνεύσει ο γάµος του Νικηφόρου τη βάζει σε σκέψεις.

Όταν όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αµάξι του ∆ούκα για να τον µεταφέρουν στο νοσοκοµείο και ανακαλύπτει για ακόµη µία φορά τη σκληρή πλευρά του. Ο Προύσαλης προσπαθεί να µάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο Κωνσταντής συγκρούεται µε τον Μελέτη για την απερισκεψία του. Η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατάει το µυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Εκείνος θα συγκλονιστεί, µε ντόµινο αντιδράσεων στη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις