Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι – Τίτε «σκάσε»: Σάλος με τη χειρονομία του Αργεντινού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι – Τίτε «σκάσε»: Σάλος με τη χειρονομία του Αργεντινού

Μέσι - Τίτε «σκάσε»: Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον Αργεντινό μάγο της μπάλας, ο οποίος δε συνηθίζει τέτοιες συμπεριφορές.

Μέσι – Τίτε «σκάσε» Με τον Λιονέλ Μέσι να συνεχίζει την καλή παράδοση που διατηρεί κόντρα στους Βραζιλιάνους και σκοράροντας το μοναδικό γκολ του αγώνα, η Αργεντινή επικράτησε 1-0 της Βραζιλίας σε φιλικό που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της μπάλας ήταν ταυτόχρονα και… αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς ενεπλάκη σε ένα επεισόδιο με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μέσι γύρισε κάποια στιγμή προς το μέρος του και του ζήτησε με έντονο τρόπο να σταματήσει να διαμαρτύρεται στον διαιτητή. Μάλιστα, το στιγμιότυπο «τσάκωσε» και ο τηλεοπτικός φακός, όπως αποκαλύπτει το βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο «Globo Esporte».

Μέσι – Τίτε «σκάσε»: Η δήλωση του προπονητή

«Παραπονέθηκα γιατί έπρεπε να δείξει ο διαιτητής στον Μέσι κίτρινη κάρτα. Τότε αυτός μου είπε «σκάσε» και του απάντησα να σκάσει εκείνος. Αυτό ήταν όλο», είπε ο Τίτε. Από την πλευρά του ο Αργεντινός μάγος της μπάλας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι δε συνηθίζει τέτοιες συμπεριφορές, δεν έδωσε συνέχεια στο γεγονός το οποίο θεωρείται λήξαν.

Μέσι – Τίτε «σκάσε»: Ο αγώνας

Στα του αγώνα που δεν έκρινε φυσικά τίποτα καθώς επρόκειτο για ένα απλό φιλικό παιχνίδι, η Αργεντινή «κρατά» την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι που επέστρεψε μετά τον περιορισμό που τού είχε επιβληθεί και οπωσδήποτε τη νίκη με το γκολ του σούπερ σταρ της. Ο «Λίο» σκόραρε για την ομάδα του στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης έχοντας αστοχήσει στην ίδια φάση σε πέναλτι. Νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλο χαμένο πέναλτι του Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις