Μέσι – Τίτε «σκάσε»: Σάλος με τη χειρονομία του Αργεντινού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι – Τίτε «σκάσε»: Σάλος με τη χειρονομία του Αργεντινού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μέσι - Τίτε «σκάσε»: Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον Αργεντινό μάγο της μπάλας, ο οποίος δε συνηθίζει τέτοιες συμπεριφορές.

16.11.2019 | 15:38

Μέσι – Τίτε «σκάσε» Με τον Λιονέλ Μέσι να συνεχίζει την καλή παράδοση που διατηρεί κόντρα στους Βραζιλιάνους και σκοράροντας το μοναδικό γκολ του αγώνα, η Αργεντινή επικράτησε 1-0 της Βραζιλίας σε φιλικό που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της μπάλας ήταν ταυτόχρονα και… αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς ενεπλάκη σε ένα επεισόδιο με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μέσι γύρισε κάποια στιγμή προς το μέρος του και του ζήτησε με έντονο τρόπο να σταματήσει να διαμαρτύρεται στον διαιτητή. Μάλιστα, το στιγμιότυπο «τσάκωσε» και ο τηλεοπτικός φακός, όπως αποκαλύπτει το βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο «Globo Esporte».

Μέσι – Τίτε «σκάσε»: Η δήλωση του προπονητή

«Παραπονέθηκα γιατί έπρεπε να δείξει ο διαιτητής στον Μέσι κίτρινη κάρτα. Τότε αυτός μου είπε «σκάσε» και του απάντησα να σκάσει εκείνος. Αυτό ήταν όλο», είπε ο Τίτε. Από την πλευρά του ο Αργεντινός μάγος της μπάλας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι δε συνηθίζει τέτοιες συμπεριφορές, δεν έδωσε συνέχεια στο γεγονός το οποίο θεωρείται λήξαν.

Μέσι – Τίτε «σκάσε»: Ο αγώνας

Στα του αγώνα που δεν έκρινε φυσικά τίποτα καθώς επρόκειτο για ένα απλό φιλικό παιχνίδι, η Αργεντινή «κρατά» την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι που επέστρεψε μετά τον περιορισμό που τού είχε επιβληθεί και οπωσδήποτε τη νίκη με το γκολ του σούπερ σταρ της. Ο «Λίο» σκόραρε για την ομάδα του στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης έχοντας αστοχήσει στην ίδια φάση σε πέναλτι. Νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλο χαμένο πέναλτι του Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Exit mobile version