Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας Μετά” 13/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας Μετά” 13/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

''Έρωτας Μετά'' 13/11: Η Αντιγόνη προχωράει σε έναν ειλικρινή διάλογο με την Ηλέκτρα.

”Έρωτας Μετά” 13/11: Στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης, η σειρά ”Έρωτας Μετά” συνεχίζει με καταιγιστικές εξελίξεις, που με το πέρασμα του χρόνου, όλο και περισσότερο καταφέρνουν και κερδίζουν τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού. Ο Αποστόλης με την απειλή όπλου, πιέζει τον Δημήτρη να του πει την αλήθεια για τη δολοφονία της Άννας ενώ την ίδια στιγμή στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάζεται ένας νέος μάρτυρας που αναφέρει πως είχε δει την Άννα μαζί με ένα νεαρό στο χωριό πριν το ατύχημα. Η Αντιγόνη κάνει έναν ειλικρινή διάλογο με την Ηλέκτρα λίγο πριν φύγει απ’ την εταιρεία θέλοντας να την πείσει να μεταφέρει τον Κωνσταντίνο σε ασφαλές περιβάλλον.

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη, ο Γιώργος με τον Φώτη προσπαθούν να δουν ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα αλλά η ανάκριση του Δημήτρη έχει αναπάντεχη κατάληξη. Την ίδια στιγμή, στην εταιρεία, ο Ηλίας έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σωκράτη, ο οποίος έχει έρθει μετά από πρόσκληση της Ηλέκτρας.Στο παρελθόν, η Άννα τρομοκρατείται όταν διαπιστώνει ότι ο φίλος του Χρήστου, ο Στέλιος, με τον οποίο δεν είχαν γνωριστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, την έχει δει με τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος της προτείνει να τα αρνηθεί όλα, αλλά μια αιφνίδια επίσκεψη του Στέλιου στην αίθουσα χορού δεν της αφήνει πολλά περιθώρια.

”Έρωτας Μετά” 13/11: Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Έρωτας Μετά”: Τι είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε ότι η είδηση για τον θάνατο της Άννας αποτελεί πρώτο θέμα και προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις. Η κηδεία της τελείται σε βαρύ κλίμα –εκεί συγκεντρώνονται όλοι για να συλλυπηθούν τα παιδιά και τον Χρήστο-, ενώ η Νόρα αιφνιδιάζεται όταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, εντοπίζει τον Δημήτρη. Στο παρελθόν, η Άννα πάει στο χωριό για να μιλήσει με τον Αποστόλη αλλά καταλήγουν να μαλώνουν και εκείνος τη διώχνει από το σπίτι. Η Άννα καταλήγει να περνάει το βράδυ της με τον Κωνσταντίνο, την ίδια στιγμή που η Ειρήνη με τον Τάκη δένονται όλο και περισσότερο.

”Έρωτας Μετά”: Στιγμιότυπο από το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου (12/11)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις