Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” 11/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”8 Λέξεις” 11/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Δευτέρα

''8 Λέξεις'' 11/11: Ο Έκτορας εγκαταλείπει την χτυπημένη κοπέλα στο δρόμο.

”8 Λέξεις” 11/11: Δευτέρα σήμερα και η σειρά ‘8 Λέξεις’ έρχεται με ένα ακόμα επεισόδιο. Σήμερα λοιπόν θα δούμε ότι ο  Έκτορας προς στιγμήν εγκαταλείπει την χτυπημένη κοπέλα στο δρόμο, αλλά η συνείδησή του δεν του επιτρέπει να πράξει κατ΄ αυτόν τον τρόπο, γι΄ αυτό γυρίζει πίσω και καλεί την αστυνομία και βεβαίως συλλαμβάνεται, γνωρίζοντας πως αυτή η ιστορία θα του στοιχίσει ακριβά. Ο εκβιασμός του Φοίβου και του Μητροφάνη εντείνεται και με ηχητικά και ο Άκης με τη Ναυσικά καταλαβαίνουν ότι έχουν μπλέξει άσχημα. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα είναι ακόμα σα χαμένη και κανένας από το οικογενειακό της περιβάλλον δεν πιστεύει την εκδοχή της απαγωγής.

Ο πατέρας της και ο Μιχαήλ την πιέζουν να δει έναν ψυχίατρο…Η Ιφιγένεια, που έχει καθυστέρηση, κατηγορεί τον Σπύρο ότι επίτηδες την άφησε έγκυο και η Ευγενία ζητάει δουλειά από τη Σμαράγδα. Η Ολυμπία μπαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στην τελική ευθεία για το χειρουργείο, η αγωνία του Σίμου και της Εύας κορυφώνεται. Ο Χορέν ειδοποιεί τον Οδυσσέα ότι στη Ρώμη έπεσε συμπτωματικά πάνω στον Μπρούνο, τον άνθρωπο που ο Οδυσσέας πιστεύει ότι ξέρει τι απέγινε ο πατέρας του.

”8 Λέξεις” 11/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”8 Λέξεις”: Οι εξελίξεις στο προηγούμενο επεισόδιο (7/11)

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε ότι η επιστροφή της Ηλιάνας φέρνει ανακούφιση αλλά και προβληματισμό στον Μιχαήλ και την οικογένειά της, καθώς η ιστορία της περί «απαγωγής» δεν πείθει κανέναν, από τη στιγμή που κανείς τους δεν έδωσε λύτρα για την απελευθέρωσή της. Η συμπεριφορά του Έκτορα έχει ενοχλήσει τρομερά τον Οδυσσέα, που δεν διστάζει να έρθει σε ρήξη με τον Νικηφόρο, αναγκάζοντάς τον να κανονίσει ένα ταξίδι στην Κέρκυρα για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους. Ο Μιχαήλ αφήνει να εννοηθεί πως η Ηλιάνα είτε σκηνοθέτησε την απαγωγή είτε την φαντάστηκε, άρα χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση.

Η Ηλιάνα αντιδρά έντονα στις κατηγορίες του και για μια ακόμη φορά δεν την πιστεύει κανείς.. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να την πλησιάσει, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει πια καμία επαφή μαζί του. Παράλληλα ευχαριστεί τη Ρωξάνη για τον χρόνο που πέρασε με την Αριάδνη, γεμίζοντάς την τύψεις. Η Ιφιγένεια αναλαμβάνει να φέρει κοντά τον Λουκά και τον Βασίλη. Ο Φοίβος βάζει στο κόλπο του εκβιασμού τον Γιάννη Μητροφάνη. Μια ανατροπή στη ζωή του Έκτορα κινδυνεύει να «τινάξει» την επαγγελματική του καριέρα στον …αέρα.

”8 Λέξεις”: Δείτε εδώ ολόκληρο το προηγούμενο επεισόδιο (7/11)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις