Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Γκολ και Highlights – Μόνοι πρώτοι οι ερυθρόλευκοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Γκολ και Highlights – Μόνοι πρώτοι οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0: Τρεις βαθμοί ακόμη στο «σακούλι» του Ολυμπιακού, ο οποίος χρειάστηκε δύο λεπτά στο 2ο ημίχρονο ώστε να καταβάλει τους Περιστεριώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0Δίχως να εντυπωσιάσει και πέφτοντας επάνω στον εξαιρετικό πρώην πορτιέρο του, Μπαλάς Μέγερι, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, ωστόσο εν τέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Φάληρο κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 10ης στροφής της Super League, χάρη σε γκολ των Ποντένσε στο 60′ και Σουντανί στο 62′.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κυριαρχία του αγώνα απέναντι στους Περιστεριώτες, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος αντεπεξήλθε άριστα ανασταλτικά, ενώ όπου χρειάστηκε, ο Μέγερι ήταν εκεί για να βάλει «STOP» στις προσπάθειες της ομάδας του Μαρτίνς, που ήθελε πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Ποντένσε ο λυτρωτής

Τον «γόρδιο δεσμό» για τους ερυθρόλευκους ήρθε να λύσει ο Ποντένσε 15 λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο οποίος με αριστερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Μέγερι κι έδιωξε το βάρος από τα πόδια των συμπαικτών του. Με το μομέντουμ υπέρ του, ο Ολυμπιακός φόρτσαρε για να καθαρίσει το ματς. Έτσι δύο λεπτά μετά, ο συνήθης ύποπτος, Σουντανί, με αριστερό πλασέ «τελείωσε» τη σεμνή τελετή στο «Καραϊσκάκης». Η αποβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου που ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα δεν πτόησε την ομάδα του Μαρτίνς, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν σημαντικά τα αντίπαλα καρέ. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε νικητές του ερυθρόλευκους, οι οποίοι διατηρήθηκαν στην κορυφή της Super League και στο +2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις