Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αδαμάντιος Μαντής τροχαίο: Νεκρός ο 21χρονος πολίστας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδαμάντιος Μαντής τροχαίο: Νεκρός ο 21χρονος πολίστας

Αδαμάντιος Μαντής τροχαίο: Ο τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου και διεθνής πολίστας με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Αδαμάντιος Μαντής τροχαίο: Θλίψη στον χώρο του αθλητισμού, της ελληνικής υδατοσφαίρισης αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα για τον χαμό ενός ακόμη νέου παιδιού στην άσφαλτο. Ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο Αδαμάντιος Μαντής, τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, μέχρι σήμερα στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

Ο 21χρονος, έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες. Άμεσα διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και εξέπνευσε πριν από λίγο. «Αιωνία του η μνήμη» καταλήγει η ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΝΟ Χίου. Με την εθνική εφήβων, ο Αδαμάντιος Μαντής σε ηλικία 17 ετών είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο τουρνουά που έγινε στο Μπακού. Εκείνη την εποχή ήταν πορτιέρο στη Γλυφάδα και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο πόλο παγκοσμίως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις