Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/10: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 28/10: Δευτέρα σήμερα και η σειρά 'Γυναίκα χωρίς όνομα', έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες με συγκλονιστικές εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/10: Δευτέρα σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’, έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες με συγκλονιστικές εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Έτσι λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε ότι η απόφαση της Μαρίνας να σπρώξει τον Μιχάλη στην Ιωάννα προς όφελος του αγέννητου παιδιού τους προκαλεί την αντίδραση όλων γύρω της. Όμως η Μαρίνα, καθώς και η ίδια κάποτε είχε βρεθεί στην ίδια θέση, είναι αποφασισμένη να θυσιαστεί για την Ιωάννα και να αφιερωθεί στην αναζήτηση της Κάτιας που εξακολουθεί να αγνοείται.

Την ίδια στιγμή, η Κάτια υποφέρει από την ασφυκτική και παράλογη συμπεριφορά του Νίκου, που της κάνει σκηνές ζήλειας και της ζητά εκβιαστικά να απομακρύνουν τον Αργύρη από τη ζωή τους. Θύμα εκβιασμού πέφτει και ο Άρης από τη Σοφία, η οποία κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει για τον εαυτό της και να τον χωρίσει από την Έλλη. Στο μπαρ του Μιχάλη και του Γιώργου, εισβάλλει αιφνιδιαστικά ένα μικρό αγόρι που προσπαθεί να τους κλέψει.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 28/10: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς

Η σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» έχει την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου. Πρωταγωνίστριες της σειράς είναι η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ντόρα Μακρυγιάννη οι οποίες υποδύονται δύο γυναίκες που πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής… Θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση; Στο προηγούμενο επεισόδιο η Μαρίνα και ο Φώτης έχουν αναρτήσει μια ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Κάτιας και ελπίζουν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να τη βρουν.

Ο Αργύρης, στην προσπάθειά του να την προστατέψει, έρχεται όλο και πιο κοντά με την Κάτια. Ο Νίκος, βλέποντας  την οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσά τους, αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του.  Ο Χατζής διεκδικεί όλο και πιο έντονα τη Μαρίνα, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τον Μιχάλη. Η Σοφία καταστρώνει ένα σχέδιο, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπονται με τον Άρη. Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Μιχάλη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα”: Το τρέιλερ του προηγούμενου επεισοδίου 25/10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις