Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Το… ”αυτοτρολάρισμα” με την ανάρτησή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Το… ”αυτοτρολάρισμα” με την ανάρτησή της

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Σε μετρ του... (αυτο)τρολαρίσματος έχει εξελιχθεί η διάσημη ηθοποιός.

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Η Τζένιφερ Άνιστον έφτιαξε Instagram πριν λίγες ημέρες και το έμαθε… κυριολεκτικά όλος ο πλανήτης. Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μαζί με όλα της τα «Φιλαράκια» έκανε πάταγο, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια like μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Αυτό προκάλεσε και κάποια προβλήματα στην πλατφόρμα, με αποτέλεσμα να κολλήσει το προφίλ της για λίγη ώρα. Στη συνέχεια με δημοσιεύσεις της, η ηθοποιός αυτοσαρκαζόταν και το προφίλ της Τζένιφερ Άνιστον έχει γίνει από τα πιο δημοφιλή προφίλ όλου του Instagram.

Πριν από δύο ημέρες έκανε μία δημοσίευση, στην οποία φαινόταν να την περιποιούνται ειδικοί για φωτογράφιση, γράφοντας στη λεζάντα: «Είμαι απλά ένα κορίτσι που στέκεται για μαλλιά και μακιγιάζ. Ένας στυλίστας. Ένας φωτογράφος. Ένα συνεργείο φωτισμού, μηχάνημα που κάνει αέρα, στηρίγματα και ένας υπολογιστής… Και σου ζητάω να σκεφτείς ότι ξύπνησα έτσι».

https://www.instagram.com/p/B345LapB8Xv/?utm_source=ig_embed

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες για τους 1 εκατ. followers σε πέντε ώρες

Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες, ώστε η Τζένιφερ Άνιστον να «εκθρονίσει» τον πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το Instagram και για να κολλήσει με τη δημοφιλή πλατφόρμα. Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες για τους 1 εκατ. followers, μέσα σε πέντε μόλις ώρες και 16 λεπτά, ξεπερνώντας το ρεκόρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Δύο μόλις μέρες μετά την πρώτη viral ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram, οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια, ενώ η δημοφιλής ηθοποιός προσπαθεί να μάθει τα κόλπα του Instagram και να δημιουργήσει περιεχόμενο στο προφίλ της, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που διαθέτει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως insta stories, φωτογραφίες, αλλά και βίντεο.

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Δείτε την σχετική ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: ‘Ορκίζομαι πως δεν ήθελα να το σπάσω’ λέει η ηθοποιός

Την Τετάρτη (16/10) η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live!» όπου όπως ήταν αναμενόμενο,  μίλησε για τον χαμό που προκάλεσε στο Instagram, με την viral  παρθενική της ανάρτηση στο Instagram,  ενώ αποκάλυψε ότι  διατηρούσε και έναν κρυφό λογαριασμό, προκειμένου να κάνει «εξάσκηση» και να καταλάβει πώς δουλεύει η πλατφόρμα. Στη δεύτερη δημοσίευσή της η Τζένιφερ Άνιστον, κοινοποίησε ένα σύντομο βίντεο, με το οποίο τρολάρει το εντυπωσιακό ψηφιακό ρεκόρ της, «σπάζοντας» το Instagram, ευχαριστώντας παράλληλα τα εκατομμύρια θαυμαστών της για τη θερμότατη υποδοχή που της επιφύλαξαν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται να σπάει το κινητό τηλέφωνο της μπροστά στα έκπληκτα μάτια δυο συνεργατών της γράφοντας στη λεζάντα: «Ορκίζομαι πως δεν ήθελα να το σπάσω… Σας ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα».

Τζένιφερ Άνιστον Instagram: Δεν γνωρίζει γιατί αποφάσισε να κάνει λογαριασμό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις