Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 17: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη (24/10)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 17: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη (24/10)

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 17: Πέμπτη σήμερα και η γεμάτη ανατροπές σειρά του ΑΝΤ1 κλείνει με ένα ακόμα επεισόδιο γι' αυτή την εβδομάδα.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 17: Πέμπτη σήμερα και η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», κλείνει για αυτή την εβδομάδα με ακόμα ένα επεισόδιο που θα φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις. Στο σημερινό επεισόδιο (24/10) , ο Μιλτιάδης νιώθει πανευτυχής με την επίσκεψη της αγαπημένης του αδερφής. Οι δυο τους θα θυμηθούν τα παλιά και η Ανέτ θα ξεκινήσει την προσπάθειά της να συμφιλιώσει τα αδέλφια της. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο μετά από χρόνια άσβεστου μίσους; Ο Νικηφόρος, διωγμένος από το σπίτι του, θα μείνει με την Ασημίνα στο σπίτι των τριών αδερφών και θα ξεσηκώσει κύμα κουτσομπολιών σε όλο το χωριό.

Όταν το μαθαίνει ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Ο Λάμπρος τριγυρίζει συνέχεια την Ελένη και σε μια φορτισμένη στιγμή είναι έτοιμος να της αποκαλύψει το λόγο που έφυγε από κοντά της. Ο Κυπραίος επισκέπτεται το Δούκα και τη Μυρσίνη και τους κάνει μια πρόταση συνεργασίας. Όταν ο Δούκας αρνείται, ο Κυπραίος φανερώνει το μοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδερφές της. Ήρθε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης για τις αδερφές Σταμίρη;

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 17: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου 24/10

«Άγριες Μέλισσες»: Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (23/10)

Η σημαντική Κάτια Δανδουλάκη, που έχει, πέρα από τις τεράστιες θεατρικές επιτυχίες της, αμέτρητες τηλεοπτικές «νίκες» σε σειρές που έγραψαν ιστορία, επιστρέφει δυναμικά στο γυαλί με έναν ρόλο – έκπληξη στη γερή σειρά «Άγριες μέλισσες», που έχει γίνει το απόλυτο must της τηλεοπτικής σεζόν. Στο χθεσινό επεισόδιο, πέρα από την εμφάνιση της Κάτιας Δανδουλάκη, ως αδερφή των Σεβαστών, είδαμε ότι ο Κυπραίος εκφράζει τον έρωτα του στην Μυρσίνη. Είναι όμως αληθινά τα αισθήματά του ή ακόμα ένα κόλπο στα διπρόσωπα σχέδια του; Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του Δούκα.

Θα κάνει πράξη τις απειλές του και θα τον διώξει απ’ το σπίτι και απ’ την περιουσία του; Παράλληλα ο Νέστορας είναι βαριά άρρωστος με τον Κυπραίο να στέκεται στο πλευρό του. Η Δρόσω μαγεύεται απ’ τα λόγια ενός άντρα που απαγορεύεται να ερωτευτεί, ενώ ο Δούκας και ο Μιλτιάδης δέχονται μια ανεπάντεχη επίσκεψη απ’ το… Παρίσι. Της αδερφής τους, της Ανέτ Ρουσσώ, η οποία έρχεται αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, οριστικά.  Και λίγους μήνες μετά η σειρά σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, κερδίζει τους κριτικούς και έχει γίνει η απόλυτη τηλεοπτική μανία.

«Άγριες Μέλισσες»: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις