Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Έρωτας μετά” επεισόδιο 16: Τι θα δούμε απόψε 21/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Έρωτας μετά” επεισόδιο 16: Τι θα δούμε απόψε 21/10

"Έρωτας μετά" επεισόδιο 16: Η αγαπημένη δραματική σειρά που διαδραματίζεται στο παρόν και το παρελθόν επιστρέφει με δυνατές στιγμές.

“Έρωτας μετά” επεισόδιο 16: Λίγο πριν συμβεί μοιραίο, ο Ηλίας απελευθερώνει την Όλγα και την προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσει να διαρρέει πληροφορίες, την επόμενη φορά θα τη σκοτώσει. Η Ηλέκτρα κάνοντας το επόμενο βήμα αποφασίζει να πάει σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών. Την ίδια στιγμή η Νόρα έχει νέα για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Στο παρελθόν, η Μάγδα επιστρέφει στην εταιρεία πράγμα που τη φέρνει σε νέα κόντρα με την Αντιγόνη. Ο Γιάννος εγκαταλείπει οριστικά την Όλγα μετά από έναν έντονο καβγά και ο Νίκος με τον Γεράσιμο και την Άντι συναντούν τυχαία έξω τον Κωνσταντίνο και την Άννα.

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Έμιλυ Κολιανδρή έδωσε συνέντευξη στο “TV Έθνος” και σχολίασε τον μεγάλο ανταγωνιστή του “Έρωτας μετά“, “Άγριες Μέλισσες. «Και με το “Έρωτας Μετά” και με άλλες σειρές μπαίνει ένας σπόρος. Εγώ εύχομαι να επιστρέψουμε στη λογική της εβδομαδιαίας σειράς. Να προβάλλονται ένα με δύο επεισόδια το πολύ. Είναι καλύτερο και για τους συντελεστές και για τους τηλεθεατές. Υπάρχει πίεση χρόνου, ακόμα και τώρα που τα πράγματα είναι καλύτερα» είπε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Έχω δει λίγο τις “Άγριες Μέλισσες”. Είναι πολύ ωραίο το σενάριο, ωραίοι και οι ηθοποιοί. Εάν αυτή η σειρά ήταν εβδομαδιαία, δεν θα είχε και κάποια λαθάκια και προχειρότητες που έχω εντοπίσει. Μια σειρά εποχής είναι ακόμη πιο δύσκολο να είναι καθημερινή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις